Marockoresan dag 6 (31 december 2010)

Vi vaknade tidigt denna dag och tur var ju det för fan vilket underbart väder vi vaknade till igen! Och det var vi ju minst sagt glada till. Fast min morgonfrilla var tydligen lite ehm, underlig tyckte Pauline. Oh well, en stjärna kan inte vakna i all sin glans liksom!


Underbara dag!


Glad Pauline!


Vackra frillan!

Vi käkade lite frukost och begav oss ner till stranden. Jag tror vi var på plats redan vid 11-tiden. Efter ett tag var Mouloud tvungen att gå eftersom han skulle ta bussen till Sidi Ifni pga sin sjuka mamma.


Mycket smickrande bild på min hals? HAHA


Ja, min arm då den där bruna till vänster!

Så han gick och vi brudar blev ensamma. Direkt när vi blev själva märkte vi skillnaden eftersom alla typer började komma och försöka sälja saker och övertala oss att sola på hotellens solstolar. Eh, we love the sand liksom! Tur att vi har den "ridande polisen" som kör runt på stranden. Annars hade vi varit totalt körda!


Inte lätt att dricka liggandes! HAHA


EGOBILD! Faaaail! Jag är liksom med där på vänstra sidan!


Berget igen ofc!


Jag badar lite!


Älskar denna bilden på mig!


Badkrukan!


HAHAHAHA fyfan vad vi garvat åt denna bilden.
Mannen i bakgrunden! HAHAHA



Vi var inte ensamma iaf!


Den ridande polisen som man inte får fotografera. Oooops Busigt!

Vid tretiden bestämde vi oss för att det räckte för dagen, främst eftersom Pauline blev biten i röven av en enorm skalbagge. HAHAHA! Vi klädde på oss och gick ner till vattnet för att ta lite typiska turistbilder.


HAHA rumpbitarn!


Älskar denna bilden på Pauline också!


Turistlinda! Mitt för berget så berget syns inte. Tjockhuveee!


Vilken blick! Raooor! HAHA!

Därefter började vi gå upp till hotellet igen. Vi tog då bilder på omgivningen för att ha någonting att visa när vi kom hem igen!


Kommer upp från stranden, upp mot staden!


Där borta ligger McDonald's!


Där borta ligger.. Ööh.. En nattklubb!


Stranden!


Toaletterna!


Upp mot staden


Lite palmer


Vägen upp mot staden


En liten rondell


Åt det hållet ligger polisstationen minsann!

Tyvärr stötte jag på en otäck jävla man när vi skulle gå upp till hotellet via en passagé med trappor. Han var 40+, la sin hand på min axel, intill nyckelbenet och sa: Very nice, you want sex?! Ööööööörk. Jag kan ju lova att jag fetskrubbade min axel när vi äntligen kom tillbaka till hotellet.


Torget


En liten fontän, och GFC!


Vägen mot hotellet

Vi stannade till vid en liten butik innan vi gick upp till hotellet eftersom vi kände att vi behövde köpa lite mat. Vi köpte nudlar som visade sig vara svenska! Hur coolt är det inte att hitta svenska nudlar i Afrika? HAHA!


Syns lite dåligt meeen..


NÄRBILD! Svampsmak!

Vi la oss och vilade en stund för att vara pigga tills kvällen. Helt plötsligt från ingenstans vid femtiden, knackade det på dörren. En av städerskorna kom in, spred blomblad på den ena sängen, kastade ut lite godis på den och gav Pauline en vas med två rosor i. Vår reaktion var: ÖÖÖÖÖH?!


Blommor och godis!


Öööhm, yeah!

Vi la oss för att vila igen då det återigen knackade på dörren, cirka en halvtimme efter den första gången. Då gav städerskan oss fyra mandariner. Hahaha. Helt knasigt! Gott nytt år liksom, här får ni lite c-vitaminer!


Vackra nyvakna Linda med frillan!


Yummie!


Vadå trött? HAHA


Smaaajl!


SMILE! HAHA!


Okej, nu går det utför! HAHA. Övertrött indeed.

Vi la oss och vilade vidare. Vi vaknade sedan, duschade och gjorde oss i ordning eftersom vi skulle möta Rachid vid hotellet klockan halv nio.


Redo för nyår!

Vi gick till favoritrestaurangen le Tour de Babel igen för att äta där eftersom dom har grymt god mat! Helt sjukt hur mört och fint deras kött är. Vi köpte varsin Royal med couscous. Underbart gott! Fast jag var lite skeptisk till den enorma skeden som jag åt med.


Couscous med grönsaker och kyckling-, lamm- och köttspett


Big spoon!


Glada tjejer!


Rachid drack tea! Bantarn!

Pauline kunde inte handskas med maten heller, utan kastade couscous på hela bordet och jag fick hjälpa henne att plocka av köttet från spetten. Lilla gumman då!


Pallen då!

Helt plötsligt kom det in 4 kvinnor och 3 män i underliga kläder och med instrument. Dom började spela och dansa. Rachid berättade att det var berberfolk som gick runt på restaurangerna för att fira in det nya året. Dom drog upp oss på golvet och började dansa med oss. Rachid tog självklart bilder för att föreviga ögonblicket! Haha!Berberfolk är ursprungsfolket i Marocko men på 700-talet kom araberna till Marocko och tog över landet. Fortfarande tillhör dock en ganska stor del av Marockos befolkning olika berberfolk. Rachid och Mouloud har båda två rötter från berberfolket eftersom deras mammor är berber. De kan därför prata marockanska och berberiska vilket är väldigt annorlunda arabiskan.


Spelarna!


Just dance. Lalala!


Shake that ass for me, shake that ass for me. Bombombom!


Haha, älskar servitören som kommer kutandes och tvärnitar. HAHA!

När vi sedan skulle gå ner till stranden blev vi akut kissnödiga så vi valde att gå in på en toalett som vi gått förbi dagligen. När vi kom in och jag öppnade ett av båsen, vinkade jag till mig Pauline snabbt för att visa henne en äkta gammeldags toalett. HAHAHAHAHAHA jag trodde jag skulle kissa på mig av hennes reaktion! Hon skrek och garvade och jag garvade så jag nästan la mig ner på det äckliga golvet. HAHA störtskön! Tur att jag är hennes lärare för hon visste inte alls hur dom fungerade. Så jag fick ge henne en snabbkurs. Ner med brallorna, backa in, kasta inte pappret i hålet, hinken på sidan som du ser där den ska du fylla vatten i från kranen som är ovanför, sedan ska du "spola" rent där, ta med pappret ut, kasta i hinken utanför, tvätta händerna. HAHAHAHAHA hon var så jäkla söt: LIIINDA, HUR GÖR JAG NUDÅ?! Nu har jag backat in, vad gör jag nu?! Jag: KISSA! HAHA! Jag blev klar innan henne så jag var påväg ut. Rachid hade hört hur Pauline skrek och sa "Omg, what happened, is everything ok?" HAHAHA fyfan vilken upplevelse. Fan vad jag önskar att jag spelat in det på film!


Gammeldags toalett!


Någon hade slut på papper. Bajshand i taket!


Bara lätta på trycket!


Måste vara svårt med brallorna på. HAHA!

Vi gick därefter ner till stranden där det var proppat med folk. Vi var där väldigt tidigt så vi satt och dödade tiden med lite allmänt babbel och tog en massa bilder.


Jag var ledsen. Ensam. Ingen nyårspuss.
Härlig mysko typ i bakgrunden..



Glada vi och den mysko snubben.


PEACE! Och mysko snubbe!


Nuuuu går det utför igen!

Jag försökte också lära Rachid lite svenska vilket gick toppen. Norrländska is his thing! Skånskan fick han inte till men liksom, who can blame him?


HAHA. Fetta!

Jag satt ute på ena kanten, Pauline satt på min vänstra sida och på hennes vänstra sida satt vår babysitter Rachid. På min högra sida hade jag en man som var lite mysko. Helt plötsligt fick jag en armbåge in på magen, precis som att han råkade luta sig. Rachid hade suttit och haft koll på honom länge eftersom han tyckte att han såg mysko ut, samt att han kollade på mig på ett underligt sätt och frågade om allt var okej, sedan flyttade vi oss en halvmeter till åt vänster, efter ett tag hade han kommit nära mig igen på något underligt sätt. När klockan slog tolv, ställde sig alla upp och vi likaså. Helt plötsligt från ingenstans fick jag en iskall, äcklig hand in under min klänning som klämde tag runt mitt lår. Jag fattade inte vad som hände utan skrek till och skuttade iväg till Rachids sida. Han blev helt ställd: WHAT HAPPENED?! Jag helt chockad: HE TOUCHED ME UNDER MY DRESS! Rachids ögon blev kolsvarta och boooooom, araber är heta är dom är arga. Det slutade med ett pervot stack och vi kunde fortsätta vår kväll. Efter att det hänt så önskar jag att jag tvärvänt mig om och gett han en fet käftsmäll. Men jag var fan helt chockad och pratade dessutom i telefon.


Jag känner mig lite... Barbent!


HAHA snorungen glor snett på mig!

Vi gick bort för att kolla på fyrverkerierna, jag och Pauline gick intill varandra medan Rachid gick bakom oss och styrde oss dit vi skulle. Pauline gick och muttrade att hon minsann kunde gå själv. Haha! Vi hade det trevligt värre. Underbart sätt att fira in det nya året på! Det hade dock kunnat vara bättre om jag fått ha min pojk med mig också!


Nyårsraketerna började simpelt men blev större och större.



CROWDED!


Gott nytt år! Jag lyckades få en snygg bild!


Glada trion!

När alla fyrverkerier var slut, skulle vi börja gå tillbaka till hotellet eftersom vi var sjukt trötta. När vi började gå, fick jag en fet jävla spanking mitt på röven av någon. Rachid förklarade det hela som "They can't be controlled when they see a big ass". Ehm, tack för den liksom. Haha! Det slutade med att han gick på min sida, bakom mig och styrde mig. Pauline i sin tur gick då och muttrade på andra sidan: "Jaha, jag får väl klara mig själv då, bry er inte om mig!" HAHAHAHAHAHA

När vi kom tillbaka till hotellet, kastade jag mig in i duschen och gnuggade rent mitt lår. Har aldrig känt mig så äcklig. Fyfan. Haha! Sedan hade jag lite problem. Jag hade nämligen gömt vår extranyckel i Paulines resväska och den var borta! Det slutade med att jag tog med resväskan in på toan och försökte fiska fram nyckeln. Haha! Effektivt arbete ni vet!


Vaaaar är nyckeln?


Dääääääääääär är nyckeln!

Just ja, jag plockade ur linserna och skulle ta på mig brillorna igen vilket resulterade i att jag blev blindstyre eftersom jag gömt dom inne i kylskåpet. Haha!


Imma be, Imma beee!


(Av någon anledning gick det inte att centrera bilderna, utan att hela texten centrerades också så inlägget ser ut som skit. Kul att blogg.se fungerar som det ska som vanligt...)


Kommentarer
Postat av: M i z c a

Fick ni reda på vad godiset, mandarinerna och blommorna var för?

2011-02-08 @ 19:04:54
URL: http://www.mizca.se
Postat av: Jennifer

Dina berättelser är härliga - men efter att ha läst dom vill jag aldrig åka till Marocko - thats for sure!

2011-02-11 @ 11:10:01
URL: http://kliingan.blogg.se/
Postat av: anna

hahaha , va kul de är o läsa om eran resa till marocko :)) själv bor jag nere i tunisien så jag förstår vad ni pratar om när de kommer till alla äckel killar som vandrar omkring ute på gatan ;)

2011-03-30 @ 15:09:45
URL: http://annakrantz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0