Marockoresan dag 7 (1 januari 2011)

Eftersom jag och Pauline visste att vi skulle ha barnvakt under nyårsafton, visste vi att vi inte kunde dricka alkohol eftersom Rachid skulle vara vår barnvakt. Han spelar nämligen i Agadirs fotbollslag och det gör att han inte dricker, självklart är han även muslim som också påverkar. Därför vaknade vi tidigt på morgonen, pigga och alerta! Redo för en ny dag helt enkelt! Vi var även taggade eftersom vi visste att det var utgång på schemat idag!

I alla fall, vi åt frukost och sedan sprang vi ner till poolen för en lugn dag på hotellet. Allt för att ladda batterierna tills kvällen. Vi låg ute på solstolarna och made love to the sun.

Vi testade även poolen och fy fan vad kallt det var. Det var helt sjukt kallt. Muttan frös typ till is när man kommit till magen. Haha! Men vi trotsade kylan några gånger och hoppade i plurret eftersom det var sjukt varmt i solen idag.


Palle ser skoj ut! Kolla benen! HAHAHA



Tydligen såg jag också rolig ut såhär.



HAHA bomben flyter!




Försökte ta mig upp för "backen" i poolen. Haha!




Kallt?




Turistbild!




Nää, fyfan vad hemskt.



Vid tretiden försvann solen bakom balkongerna på huset bredvid vilket innebar att vi tog oss upp till rummet, bytte om och gjorde staden. Haha! Nä men vi tog en liten promenad åt det andra hållet i Agadir, där vi inte varit än. 

Pauline ville att jag skulle ta bilder på henne överallt, hela tiden. Jävla fotonörd! Haha, jag ville ta bilder på omgivningen, medan Pauline ville bli fotad i uppförsbacke, vid en skylt, med en blomma, osv. HAHA! 


Ta bild på mig när jag går häääär!




Här luktade det bajs. Just so you know.




Turisterna!




Blå himmel och en sväng typ.




Här parkerar man på trottoaren. Kolla bara bilen bredvid den gula.




En tvärgata in.




Ta en bild på mig och blomman!




Platta tak.




Lite dött.




TAXIBIL!




Jag vid en mur!




Palle vid en fransk skylt!



När vi promenerat en runda, gick vi för att käka lite lunch (klockan halv fem på eftermiddagen). Pauline käkade nuggets som tydligen inte smakade nuggets medan jag åt en grymt god kycklingsmörgås.


Man kunde beställa pain.




Grymt god kycklingsmörgås!




Palles nuggets!


När vi käkat, gick vi tillbaka till hotellet för att vila lite innan vi skulle ut och svira på kvällen. Dessvärre kunde jag återigen inte somna, utan låg och fjollade mig en massa. Powernaps och jag fungerar inte ihop, så enkelt är det. Jag sover på natten and that's it liksom! HAHA!


Jag fick ett telefonnummer i mitt lakan. Ehm. Som var en gardin.




Flumm flumm flummmm




Resedagboksskrivarn!




Vita lakan = ser liiiiite brun ut iaf!




Weird ass tandpetare!




Räknade till och med pengar för att bli trött. Funkade ej!



Vi gjorde oss sedan i ordning för kvällen och taggade med lite Smirnoff Ice. Jag orkade inte bry mig alls om hur jag såg ut, kastade på mig lite kläder, målade lite ögonskugga och satte upp håret i en tofs. Haha! Men Pauline gjorde sig snygg värre. Är grymt sotis på hennes spetsleggins. Om någon vet var såna finns, hör av er till mig! 


Posarn!



Glada tjejooor!




Ooooorka liksom!




Jag måste fixa hååååret också, sa Pauline.




VAFAN SKYNDA NUDÅÅÅÅ!




HAHA. Äntligen klart att gå!



När vi gjort oss i ordning, började vi vandra ner mot stranden där vi skulle äta. Vi märkte direkt skillnaden på att vara ute och gå med pojkarna, och att vara ute och gå själv. Helt sjukt vad jobbiga folk kan vara. Det slutade med att vi gick och höll varandra i handen för att vi skulle få folk att tro att vi var lesbiska. Mission failed typ. En kille frågade oss var vi kom ifrån osv, vi sa Deutschland men det är oklart varför. Självklart kunde den jävla araben tyska. HAHA! Han och hans kompis förföljde oss lite också. Otäck snubbe.

Vi hade redan tidigare bestämt oss för att vi skulle äta på den indiska restaurangen. Männen som arbetade där, kände igen oss och gav oss ett bra bord, fick in fördrinkar och beställde mat. Vi bestämde att vi skulle köra all in idag, både med alkohol och med mat. Mest med mat dock! Haha! 

Jag beställde in vatten och Pauline beställde in vin. Ett vin som faktiskt var gott. Det slutade med att vi bad om ett till glas så jag också drack. Det var inte direkt dom små glasen vi fick om man säger så... Sedan var det matdags. Jag beställde en Muttan Handi med ett kött som var så pass gott att det smälte i munnen medan Palle köpte någon pasta. Haha! 


Vatten och vin på kylning.




HAHA ser ni skillnaden på glasen? Jisses.




Skeptisk!




Aptitretarn = vitt bröd. Toppen för kroppen!




MAAAAAUUUUD! Mat på skånska.




En brittisk dam tog bild på oss!




Lille glaset!




Min goooda mutta!




Palles pasta!


Medan vi satt och åt, var det några killar som höll på med gymnastikövningar på serveringen intill. Jag var livrädd hela tiden för dom hoppade och flög hit och dit. Svagt hjärta kallas det tydligen. Haha! Världens sötaste lilla flicka kom in till mig också då och "stoppade om mig" under min sjal så jag inte skulle frysa. Såååå söt flicka!


Pojkar!



 När vi käkat upp, bad vi om en drinkmeny och menyn igen. Nu var den minsann dags för lite efterätt. Vi hade varit i Marocko 6 dagar och än hade vi inte käkat någon efterätt. Så nu när vi inte hade några män med oss att impa på, var det självklart att vi skulle ha lite gotti. Så vi beställde in varsin bananasplit och varsin piña colada som var sjukt jävla starka. Det gick inte direkt att sitta och njuta av det, utan det blev som att ta en shot varje gång man drack. Haha! Dom ville få oss fulla!


Semester!




Innan vi visste vad dom smakade..




Jag ser typ trött ut. HAHA



SKÅL!




Yummie!




Sur för skiten var odrickbar!




De vackra rosorna som vi fick men som vi också glömde..


Perfekt att Pauline säger "innan pojkarna kommer och tar oss"
och precis då kryper servitörerna fram. HAHA


Jag sitter och snackar lite.



När vi druckit upp detta så tänkte vi betala men helt plötsligt kommer dom in med ännu en gratisdrink som av någon anledning var ännu starkare än innan så vi drack upp snabbt och gick på toaletten och betalade sedan. hela kalaset, en utekväll med massor av mat, dryck och dricks gick på 500 spänn. Lätt värt!


Ännu mer drinkar. Jämför färgen med den första..
Supa oss fulla yes yes.



Vi fick av någon anledning en julspira också.



Puss på roserna!




När bilderna började se ut såhär kände vi att det var dags att gå hem


När vi betalt, började vi vingla bort på strandpromenaden för att ragga upp en taxi. Killarna var som magneter. Jag gjorde dock misstaget att prata i telefon och pratade självklart på engelska. En man kom fram och frågade om vi kunde engelska, men nej nej sa vi. Han var dock en jävla smartass och sa: jamen, jag hörde ju att du pratade engelska i telefonen nyss. Oh fuckk..

Till slut kom vi till taxi och hoppade in. Jag såg direkt att fanskapet inte startade taxametern men han körde inga omvägar. När vi kom fram sa han att han ville ha 50 dirham och la av ett halvt tandlöst leende. Öööööh sa jag, glöm det! Här har du 20 dirham. Mer än så får du inte. Vi vet hur det fungerar här i staden och vad saker och ting kostar. Nästa gång, starta taxametern. HAHAHA. Han fick 20 dirham i handen och sedan hoppade vi ur bilen. Han såg sur värre ut kan jag ju lova. HAHA! Vafan, man bråkar inte med mig.

Vi tog oss upp till rummet på något sätt och flummade runt i rummet tills vi somnade. Haha!


HAHAHAHAHA no fucking comments. Fyfan vad kul vi hade åt detta.

Då satte jag ner foten i marken så den nästan gick igenom marken
och saaaa min man är marockan.

HAHAHAHAHA fyfan vad borta jag måste ha varit där.

Jag som normalt tål hur mycket sprit som helst, blev lullig på hur lite som helst eftersom jag inte druckit på väldigt länge. HAHA rolig kväll!


Kommentarer
Postat av: Annellisaa

vad kul, ser riktigt mysigt ut:)

2011-02-05 @ 11:09:04
URL: http://annellisaa.blogg.se/
Postat av: Annellisaa

låter underbart:)

2011-02-05 @ 11:28:43
URL: http://annellisaa.blogg.se/
Postat av: Elin Lindström

Ja absolut :D

2011-02-05 @ 12:29:40
URL: http://2elin.blogspot.com
Postat av: Ellis

Guuuuuuuuud va avis!!! ja vill ocksåååååååååååååååå till värmen!

2011-02-06 @ 04:13:00
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Haha, sååååå full du är haha - pringles is the shit på fyllan - en klassiker i Alanya för mig ialf.



Fin du är i blå ögonskugga!

2011-02-13 @ 14:18:09
URL: http://kliingan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0