Har precis kommit hem från träningen. Skön...

dsc05554 (MMS)

Har precis kommit hem från träningen. Skönt värre! Nu ska jag laga middag. Blev lite sent idag.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad du sliter kvinna! Heja heja! :P Haha låter som att du kan lägga ner det där med avokado jaa. Finns massa annat som är nyttigt men oxå gott, så ge fasen i den i stället. Att du ens orkar skriva ner allt om resan, har aldrig orkat lägga ner energi på att skriva om mina resor ingående. Men jag är glad att du gör det, skoj att läsa!! :) kram

2011-02-08 @ 20:43:39
URL: http://saaka.blogg.se/
Postat av: angelica

Men guuud vad fusk :) Ja här är det mycket snö men ja det börjar väl försvinna så smått det finns så mkt skog och då ser man ju typ all snö. i stan är den säkert borta :)



Skulle med vilja tappa vikt faktiskt. Jag vill köpa en bikini i sommar :) Har aldrig ägt en bikini eller jo typ en topp men har aldrig använt den bland folk så ;/



Men jag har vart lite rädd för mitt huvud dom senaste dagarna, man tror ju att man har en hjärnblödning ;p så har inte rört mig så mycket. Men idag ska jag iaf ta en långpromenad :) borde gå upp o fixa mitt motionskort också, tappat de så måste fixa nytt så jag kan börja sola o simma igen :)



Har faktiskt lagt ut en annons om medryttare på blocket :) får se om någon nappar. Skulle vara SÅÅ nice alltså. men annars så ska jag, mamma o brorsans tjej prova på en ridskola här i närheten, kommer dock inte ha råd att rida på "heltid" eller va man säger så jävla dyrt ju.



2011-02-09 @ 10:56:41
URL: http://snultan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0