Bättre sent än aldrig..

Tur att jag inte växlat mina pengar sen jag var i Marocko. Just nu har jag det lite tomt i plånboken pga många orsaker och april månad kommer att bli dyrt. Det är mycket som ska betalas. Bilen, bilförsäkringen, hästförsäkringen, registrering av katterna, bredband, kurslitteratur och resan till Norrland (mat, hyrbil osv). Dyrt att vara vuxen med andra ord, speciellt som student.

Så innan spinningen ikväll så beger jag mig till Forex för att växla min lilla 50-eurosedel. Det är inte mycket pengar, men många bäckar små liksom..

NU: Få klart uppgiften jag pillat med i över en veckas tid.



Ja, jag ska fixa naglarna igen så fort jag hittat sakerna.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Så sant som det är sagt. Många bäckar små:). Tack vad snällt skrivet av dig bruden. Jag är bara lite förvirrad för han är inte elak, hade varit lätttare om han varit det. Sedan så vet jag inte om det är jag elelr min omgivning som vill att jag ska ge upp. Im kind of confused. Sen är jag nog rädd för att bli ensam, han är ändå en trygghet som jag har delat mycket med. Vi ahr en historia liksom and damn it hurts. Hur går det för dig? Får du hit honom?? Kramar

2011-04-14 @ 16:55:11
URL: http://saaka.blogg.se/
Postat av: Jessica

Vi träffades här i Uddevalla, hans kusiner bor här så han va och hälsade på dom. Vi har vart tillsammans i lite över 1 år nu =) Och gifta i snart 2 månader! Vad är det för långdistansförhållande du har då? =)

2011-04-14 @ 17:04:49
URL: http://nattstad.se/men_usch
Postat av: JD | 65 kg ska bort!

du kunde gett den till mig, jag behöver euro till kreta resan ;D haha

2011-04-14 @ 18:25:15
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: angelica

AAh den är nice :)



Guud var och shoppade idag och provade BH i provrummet. Ser att jag gått ner i vikt, tuttarna har blivit mindre och även magen. Köpte även byxor i storlek 38!!!! Har nog inte hänt sedan jag var litet barn haha =P

Dock så finns "fläsket" kvar om du förstår. Önskar jag hade en 23-årings kropp, snarare än en 60 årings (haha) men det där är något jag får jobba på!

2011-04-14 @ 18:25:40
URL: http://snultan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0