Hmmm..

...blev ingen simning imorse för jag vaknade av världens mensvärk halv fyra och kunde inte somna om förrän vid halv sju. Jag som aldrig får mensvärk höll nästan på att spy rakt ut. Det var bara att smsa Josse vid sextiden och säga att det inte blev någonting av simningen idag. Hon somnade så gärna om sa hon! Haha!

Nu är det dags att kila ut i stallet och mocka innan det är dags att bege sig in till Tomelilla klockan tre för att ta Twinrixvaccinationen. O M G. Jag som hatar sprutor och alltid får en dålig reaktion av dem. Antingen blir jag hängig eller så får jag så ont att jag inte kan röra armen. Jag hoppas verkligen att jag inte får någon reaktion alls idag så jag kan åka till gymmet klockan nio imorgon bitti.

Jag borde förmodligen också ta itu med att plugga till tentan som är på fredag också. Jag har missat massor av föreläsningar eftersom jag helt enkelt inte orkat ta mig till skolan pga alla problem hemma. Men jag har fått peppningar från alla håll och kanter så jag ska ta itu med pluggandet ikväll hade jag tänkt.

Direkt efter jag vaccinerat mig hade jag tänkt att åka och panta lite burkar och flaskor. Det kan vara på tiden. Har nämligen fem påsar och en stor plastlåda med flaskor och burkar. Jag måste verkligen sluta köpa mineralvatten. Men det är som en drog, omöjligt att sluta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0