Snabb update!

Det är hela 2 veckor sedan jag sist skrev här och mycket har hänt sedan dess. 

Visumet är fixat, allt är inskickat och klart så nu väntar vi bara på besked. Ser till och med att mitt inlägg om visumet inte ens publicerats?! Weird.

Jag har färgat håret. Igen.. Mörk is the shit. Inga jävla slingor och skit. Jag är född mörk (eller blond) men sedan har jag varit mörk sedan jag var 8 år så då är det så det ska vara!

Sommarjobbet är klart också. Så det är skönt!

Jag har haft min anatomi och fysiologitenta för ett tag sedan och som beräknat så kuggade jag. Jag fick 22 och godkänt var 27. Jag hade ringat in 6 svar som jag sedan ändrat på. Självklart var svaret som jag ringat in från första början det rätta och om jag inte ändrat de svaren så hade jag fått 28. Så det suger ganska så hårt. Men från och med nu så ska jag bara lita på min intution eller vad det heter.

Jag har omtenta om ungefär 3 veckor. Tills dess ska jag plugga tillsammans med en klasskompis som också ska göra den då. Så vi ska plugga järnet för detts ska vi minsann klara! Annars får vi vänta tills nästa vår för att fixa den tentan.

På fredag har vi nästa tenta. Fonetik handlar det om då och tentan handlar väl mest om grunderna som öppna, halvöppna, halvslutna centrala, och slutna vokaler. Tonade, otonoade, dentala, glottala och frikativa konsonanter och en massa annat. Så meningen är väl att jag ska plugga järnet vilket jag också ska göra.

På vågen har det under de senaste veckorna sett ut såhär:
15/2: -0,1
22/2: -0
28/2: -0,3

Det står mest stilla och går lite nedåt vilket är bra nu när jag inte kunnat träna och liknande pga benet men en rolig sak var att idag var jag iväg och handlade med mamma och gick utan kryckor. Himla nice! Fast det gick väldigt långsamt och jag hade en vagn att stötta mig på så det räknas kanske inte?

Ja, det var en snabb update! Ska börja blogga igen så fort som allting lugnar ner sig en del. För just nu så känns det ungefär såhär:


Someone get me out of here. Lalalala.


Kommentarer
Postat av: emmely

Hej Linda! Vad kul att se lite uppdateringar på din blogg:) Hoppas allt är bra med dig fast all stress och saker att göra!? Det är kul att se att du inte har gått upp igen. Kämpa vidare! Kram

2010-03-02 @ 11:13:01
URL: http://graje.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0