Inte lust med nåt.

Sedan jag gjorde illa benet och började hoppa runt på kryckor har jag ätit massor av smärtstillande som fått mig att inte orka göra någonting. Denna vecka var jag på skolan en dag av fyra för jag inte orkade åka dit. Sover sjukt mycket och är trött hela tiden men det får man väl ta kanske. I och för sig så har jag också varit insnöad.

Jag har tenta nästa fredag och jag har inte ens börjat plugga än eftersom jag inte orkat.

Vaknade för en timme sen men skulle kunna sova redan nu igen utan problem. This aint good.

Desssutom går allt emot mig just nu. Min mobil la av så jag blev av med alla mina sms, mms, bilder, musik, kontakter osv. Köpte mobilen för 4300 i september. INTE OKEJ! Var in med den igår men tydligen var det programvaran som det var fel på? Äh, jag orkar inte bry mig. Vill bara ha tillbaka pengarna eftersom den inte fungerar som den ska. Hänger sig och jävlas med mig överhuvudtaget.

Jag är sur för jag inte kan träna heller. Benjävelshelvetet kan väl bli okej igen snart så jag kan fortsätta? Ställde mig på vågen i måndags och den visade -0,9. På måndag kommer den visa +1000000 eller något sånt.

Ikväll ska jag iväg med mina tjejer till Elin och mysa lite. Äta mat och kanske spela något spel men egentligen vill jag bara vara hemma och mysa runt i pyjamasen och sova. Är beroende av andra nu och behöver skjuts överallt jag ska och jag vill inte störa andra bara för jag ska göra saker så istället stannar jag hellre hemma.

Till råga på allt har jag pms också. Ääh nu fattar. Jävla skitperiod helt enkelt. Hoppas ni har tålamod med mig.

Så fort benet mår bra igen så kan jag börja träna och må bra igen. Gick lite utan kryckor igår i stallet men fyfan vad ont det gör idag och väldigt sakta gick jag. Håll tummarna för att jag ska bli bra snart!


Kommentarer
Postat av: petter

Klart det blir bra snart!! :)

2010-02-06 @ 12:23:18
URL: http://pttr.blogg.se/
Postat av: Joline

Vilken fin header du har ! :)

2010-02-08 @ 21:22:53
URL: http://jolle.blogg.se/
Postat av: veronica

Hej! Jag undrar bara, du lämnade en kommentar på Hannahs blogg för lääääääängesen om klippet där Enrique Iglesias sjöng falskt. Du skrev att han till och med har förklarat det där klippet men har du någon webbaddress där man kan se det klippet då han förklarar sig? Eller kommer du ihåg vad han sa? ;p

2010-02-19 @ 16:35:58
URL: http://riiveras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0