This is what I fight for.

Jag och pållen tog en liten skrittur på åkern som är full med snö. Mamma stod vakt ifall jag skulle trilla i marken. Min häst har nämligen sina cp-ryck ibland, speciellt nu när han haft vila i över två år pga skador och sjukdom. Jag bad henne även ta lite bilder. Det blev dock inte så pass bra bilder som jag hade hoppats på eftersom det precis började skymma.

Här är det käraste jag äger:

Som ni vet har jag varit lite ledsen i hjärtat de senaste dagarna och det var därför jag beslöt mig för att hoppa upp på hästen och ta en liten skrittur på en kvart. Bara på den kvarten mådde jag mycket bättre. Det är helt otroligt hur djuren påverkar mig och mitt inre.

Det är honom jag kämpar för. Det är för hans skull och hans rygg som jag vill gå ner i vikt, så jag kan göra det jag brinner för mest. Jag gör det även för vår tävlingsprestations skull. Man ser sämre ut i sadeln när man är fet. Min häst har kapacitet, jag är en duktig ryttare och tillsammans skulle vi vara med i Junior-SM men på grund av en skada på pållens ben, blev det inte av.

Min röv, mage och lår bli mindre så det ser bättre ut och att min häst och vi får de resultat vi förtjänar!


Kommentarer
Postat av: jossan

Jag skrev bara det jag fick höra av bvc sköterskan idag. Och det finns många föräldrar som inte pratar med sina barn på det sättet som jag gör. Men du har helt rätt, rätt ska vara rätt. Men jag även säga att många på min dotters dagis som är i samma ålder som henne pratar inte lika bra som min dotter gör. Min dotter började prata redan innan hon fyllde 1 år. Självklart så brukar det finnas en anledning till varför vissa barn inte kan artikulera sig som många andra 4 åringar. Men som sagt jag skrev det hon berättade för mig.



Jag vet inte varför du kände dig tvungen att försöka sätta mig på plats?



2010-12-10 @ 18:32:54
URL: http://blogg.veckorevyn.com/fitnesssjossan
Postat av: angelica

åh vad härligt det ser ut. jag hoppas verkligen att du klarar ditt mål så ni kan rida en massa tillsammans :) de är som du säger, jättehärligt.. jag saknar verkligen hästarna :)



ABSOLUT ska du klara de :) tror på dig :)



hehe ne sant..de goda i livet..måste ju även innebära att röra på sig o så ;)



ah gud, hoppas de går vägen. man vet ju aldrig hur de resonerar..men kan ju inte vart så lätt för dej att kunna fokusera på skolan till 100% procent

2010-12-10 @ 21:31:20
URL: http://snultan.blogg.se/
Postat av: Ellis

Håller tummarna.

Jag har aldrig tänk på att ens egna vikt kan effecta hästens rygg.. (hahaha svengelska..)



sv: OLLE ÄR HAN FRÅN IDOL - HAN MIN DRÖMKILLE SOM VAR EN IDIOT SOM VALDE O SYNAS PÅ TV IST FÖR MIN YTTERDÖRR.. NU GILLAR JU ALLA HAN BARA FÖR DET!!!!



OJ gift och barn??? shit...

2010-12-12 @ 23:16:52
URL: http://ellisu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0