Salmonellasmittad!

Jag kom hem från Turkiet i tisdags efter en jävligt lång resa. Izmir-Istanbul och sedan Istanbul-Köpenhamn. Flyget hem var försenat nästan en timme så det sög ju.

När jag kommit hem så skrev jag ett långt mail till min lärare i skolan och vi kom överens om att jag ska läsa denna kurs till sommaren istället efter jag slutar jobbet på kvällarna och sedan tenta av den i slutet av sommaren. Jag känner helt enkelt att jag inte orkar med skolan just nu. Det har varit mycket som har hänt den senaste tiden och det har helt enkelt blivit för tungt. Så nu är jag ledig tills den 28e april då nästa kurs börjar.

I onsdags åt jag två ägg till frukost och sedan var det kört. Kräktes i centrala stan, mådde illa hela dagen och fick våldgästa toaletten på centralstationen i en kvart. Jag som har fobi för allmänna toaletter. Då förstår ni hur illa det var. Hahaha!

Jag fick då igår åka in och ta ett salmonellatest eftersom jag mådde lika dåligt då för att se om det var det som jag kunde vara smittad av. Testet visade positivt så nu kan jag må dåligt i två veckor, upp till sex månader tydligen. Roligt roligt. Har druckit nyponsoppa dessa tre dagar men annars har jag inte fått ner något. Men nyponsoppa i ett halvår borde väl göra mig slim som fan, eller?!

Så dagarna sedan jag kom hem har jag legat i sängen och sett på film eftersom jag mått åt helvete. Jävligt roligt när jag har massor av träning och hästsaker att göra. Nu har jag ju också tid till det. Men imorgon ska jag försöka ta mig ut på en promenad oavsett vad magen säger. Jag får ju spel av att bara ligga i sängen hela dagarna.

Nej.. Nu ska jag skölja ur min hårfärg och sedan ska jag se klart på Big Bang Theory och sedan ska jag minsann godkänna och svara på alla jävla kommentarer som ligger och skräpar här på bloggen. Det tummar vi på!!!


Kommentarer
Postat av: Joline

sv; vsg!

vad gör du? :D

2010-04-09 @ 22:06:40
URL: http://jolle.blogg.se/
Postat av: Amanda

Salmonella låter inte som någon höjdare alltså... hatar att spy och må dåligt.



Sv: Haha, okej :)



Kul att du är tillbaka!

2010-04-09 @ 22:18:05
URL: http://mjuppi.blogg.se/
Postat av: Mamma till Adam & Alisha

hihi tack igen :)



Ja det är jätte kul att kunna se det också! :)

2010-04-09 @ 22:39:07
URL: http://mammatilladam.blogg.se/
Postat av: Joline

sv; haha okej

2010-04-09 @ 23:55:27
URL: http://jolle.blogg.se/
Postat av: Emelie

Shit vad du är duktig. Ja det ska du verkligen vara nöjd med! Jag tränar lite olika saker. Men det blir mycket pass på gymmet, typ gympa, step-up, kick-box. Även vanlig styrketräning. Hoppas att allt är bra med dig efter din semester! =)

2010-04-10 @ 08:10:00
URL: http://mlisan.blogg.se/
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

haha jo det förstår jag =)

2010-04-10 @ 09:38:29
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Jessie - 22 år & mamma till Jacob 2 år

thankss beuty=D Usch va tråkigt att du har åkt på det! Illamående & kräkreflexer är inget roligt... har haft det var dag nästan EFTER att jag fött jacob... weeeeird haha. Hoppas att du mår snart bättre igen! Handen ser inte & må bra ut heller... hur är dte & komma tillbaka till verkligheten? Vart det från turkiet du fick salmonella?

2010-04-10 @ 11:05:38
URL: http://silkybutterfly.blogg.se/
Postat av: Linda, Tvåbarnsmamma och Blivande Fru

Stackare...

Men slim kommer du att bli, fast kroppen ställer in sig på svält och då lagrar den allt för att överleva så fast att du går ner en massa så kan du gå upp lika snabbt igen. Tro mig jag vet, har vatt där.

2010-04-10 @ 11:29:40
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/
Postat av: Birsen

så går det när man äter kycklingkebab i mängder ;-DD



Nää stackare. Jättetråkigt ju! Men i turklandet får man värkligen passa sig. Där kan vadsomhelst hända en närsomhelst!

2010-04-10 @ 12:57:00
URL: http://birsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0