Skrämmande

Idag var första dagen på universitetet. Det är helt otroligt hur nervös jag var. Trodde jag skulle kissa på mig ett tag där.. Men allting gick bra och vi är hela fyra stycken från Norrland där. En från Sundsvall, en från Kramfors och en från Övertorneå. Så vi är ju några stycken som snackar lika härligt som mig. Haha!

Lärde känna en Sara och en annan Sara också litegranna. Dom var äldre än mig (24 och 25 år gamla) men annars så är det tydligen mest 89:or i klassen så det är ju härligt. Jag var lite rädd att det skulle vara massor av gamla tanter där som snackar om stickning och liknande men den äldste är faktiskt bara 28 år så det är ju nice!

Det blev ju lite problem i morse eftersom jag missat att jag skulle ha med mig ett passfoto så jag åkte först in till Expert i Tomelilla men dom hade tydligen stängt för ombyggnad så jag ringde till mamma helt förstörd så hon ringde in till Ystad och hittade en fotograf som kunde ta in mig lite snabbt så jag fick mina bilder. Bill och Bull syns på bilden och jag ser hemsk ut men vad gör man inte när man har tidspress?

Å sedan så höll dom på att skrämma ihjäl mig när dom sa att eftersom vi har mycket kontakt med patienter och har lektioner i samma byggnader som patienter finns så är det bäst om vi vaccinerar oss mot svininfluensan och dessutom måste vi tvätta våra händer flera gånger om dagen i sprit. Det ska tydligen finnas sådan sprit i alla klassrum?! Wtf? Dessutom så är det obligatoriskt att stanna hemma om vi är minsta lilla krassliga. Har vi feber, stanna hemma. Är vi snoriga eller har hosta, stanna hemma! Fy tusan. Jag som är snorig lite då och då.

Jag var också iväg med Sara för att boka tid för ett audiogram så man kan se att mina öron mår bra. Det testet ska jag och hon göra nästa torsdag klockan 15.30. Nice, nice!

Var också in på Siba efter att vi slutat skolan och nu är jag besviken som fan! Jag ska aldrig handla där igen. HÖR DU DET UJKAN! FYYYY! "Jag kan tyvärr inte göra något".. Nänä.. Ska man betala 7000 kronor för något som ser ut såhär?:

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen för imorn ska jag kliva upp åtta igen för att hinna till Nova Lund på morgonen för att köpa en väska eftersom jag börjar kvart över ett imorgon också och då ska vi ha PBL-introduktion samt introduktion i kommunikationskursen.

Kommentarer
Postat av: Emma

Passfotona var ju jättefina på diiig!

2009-09-01 @ 21:24:12
URL: http://supergirlemma.blogg.se/
Postat av: Pauline

Då hade jag begärt att prata med deras chef! För så ska det inte gå till! :O

2009-09-01 @ 22:48:18
URL: http://pupsie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0