Lalalalalalala!

Vet ni var bloggar ifrån nu? Jag bloggar från min laptop som i och för sig är usel och trasig men what to do liksom? Till slut ska jag nog få en bra dator eftersom denna suger kuk eftersom något är fel med den. Jag ska nog filma nästa gång så att dom ser att den inte fungerar som den ska. Det kan ju behövas om vi säger så eftersom dom inte litar på mina ord och inte heller ser något fel.

Idag så börjar jag inte förrän klockan nio och då har vi en tre timmar lång föreläsning som handlar om MF, den Medicinska fakulteten eller någonting liknande. Det är till för alla oss nollor som precis börjat för att vi ska veta en massa important shit som vi sedan kanske inte ens kommer att ha användning av..

Det är grymt kallt idag och det blåser som fan.. Bara 12 grader varmt såm det var lite svårt att komma upp ur sängen i morse..

Idag ska jag försöka fixa ett busskort också så jag slipper köra fler dagar till skolan. Men det är lite svårt eftersom man måste ha en massa bevis som jag inte ens har fått än. Förhoppningsvis så kan jag ta med mig mitt CSN-beslut så att dom ser att jag studerar på universitetet... Annars blir det minsann dyrt!

Nej, nu ska jag nu bege mig till badrummet för att fixa den fula nunan och sedan blir det en snabb frukost innan jag kör.. Ha det fint så länge!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Skriv ut ditt antagningsbevis från studera.nu. Det funkar alltid!

2009-09-04 @ 07:47:31
URL: http://ttoove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0