Less less less less

Varning för ett drygt jävla inlägg.

PÅ ALLT!

Vill bara kasta mig i sängen och sova tills i maj igen. Var långledig från skolan men har inte varit där sedan dess. Men ska fan åka dit imorgon. Har inte alls mått bra den senaste tiden. Känner mig sjukt skoltrött fastän jag inte är skoltrött. Är pendeltrött men jag måste ta mig i kragen och hoppa på bussen på mornarna trots att den är överfull.

Annars så är det mycket annat som händer. Har drömt hemska mardrömmar om min morfar flera nätter i rad och kastat mig på telefonen på morgonen för att ringa och kolla hur han mår.

Annars så är det annat som händer också. Det är vänner som jävlas och saker som skiter sig. Jag går runt och väntar på att saker ska lösa sig men ändå så löser dom sig inte.

Det är ett under att jag orkat träna under denna tiden men det är väl ungefär det som jag har gjort. Tränat. tagit hand om hästarna och sett på tv men jag antar att jag får ta och rycka upp mig igen. Ingen kan göra saker och ting bättre igen förutom jag. Alltså ligger ju ansvaret på mig så att jag ska börja må bra igen.. Typ.

Vill bara åka ifrån Sverige och alla nära och kära och aldrig komma tillbaka igen. Bryta kontakten med alla och bara gå under jorden. fan vad nice det skulle vara. Är så less på vardagen och ingenting nytt kommer hända på åratal känns det som. Funderar på att knåpa ihop ett litet mail till min pappa igen också för att försöka återuppta kontakten med honom. Igen. Vi får väl se hur saker och ting slutar. Men oftast så slutar det bara med att jag sitter besviken och förbannad framför datorn eftersom han är full av skit.

Jaja, nu vet ni väl på ett ungefär varför jag inte uppdaterat här på ett tag. Ska bättra mig. Promise.

Nää, jag ska väl ta mig i kragen så jag kan åka till gymmet och göra någon nytta istället för att feta mig här.


Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till Saga & Hundtokig!

Hej gumman! Usch, vad ont det gör i mig att du har det tufft.. Jag vill bara krama om dig, men eftersom du är så långt bort får du krama dig själv ifrån mig istället :) Om du skulle försvinna så skulle jag ta Saga och jaga efter dig, för längre än till Skåne får du minsann INTE försvinna! Då du.. Har du aldrig sett mig arg så lär du få göra det då!



Angående din far, eller så kallade far.. Vet du vad jag tycker? Han har ta mig tusan inte gjort ett jota för att ha en bra fungerande relation med sin fina dotter, du blir bara besviken och känner dig sårad av honom och just därför så tycker inte jag att han borde få vara en del av ditt liv. Han är inte värd dig!

Nej, Samla på de människor som behandlar dig väl, glöm bort de andra!



Stora styrkekramar!

2009-11-18 @ 14:23:17
URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser/
Postat av: Louise SA

Bajs på dig. Det tror jag med...ELLER INTE!

Min kära man lagar faktiskt mat...men schyyy det får man ju inte säga till någon. HAHAHHA.



Men kommer du på besök så lovar jag att bjuda på köfte iaf, för det är de enda jag kan laga. Också får du bröd på det. Om du är snäll så kan du få böner till middag...men då måste du vara extra snäll.

Förresten, ska du till Turkiet snart?

2009-11-19 @ 15:24:05
URL: http://louisesa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0