Finally!

Nu har jag suttit och svarat på alla kommentarer så nu är det klart i alla fall. Nu hänger inte det och flåsar mig i nacken mer.

Emily, om du läser detta. Du har lösenordsskyddat din blogg din fis. Jag vill ju lääääsa!

Idag så hade jag tänkt att åka till Ystad för att köpa nya foundation. Min foundation tog nämligen slut igår efter att jag sminkat halva nyllet. Mardröm värre! HAHAHA! Men jag lyckades få fram lite mer foundation så det löste sig. Jag hade ju tänkt att försöka tvinga med mig Pauline in till Ystad som en snilleblixt som jag fick vid halv tio men hon verkar sova så jag får nog åka in dit själv. Trist! Alla andra går ju antingen i skolan eller så jobbar dom. Jag är ju ledig idag och på fredag och jobbar tisdag, onsdag, torsdag, lördag, söndag. Najs med pengar!

Jag måste åka och köpa lite flugspray till hästarna också för imorgon ska vi åka och kolla på ett nytt bete eftersom gubben som skulle hägna hagen i Tryde inte hört av sig ännu. Sällan jag tänker punga ut 5000 kronor NU? Fetglöm det.

Dessutom så måste jag köpa lite andra slags vitaminer och mineraler än vad jag har för min äldsta har tydligen fått lite näringsbrist igen och tappat hår på bakbenen. Hon fick så för cirka fem eller sex år sedan också och då fick vi rådet att köpa en speciell mineral till henne för att det skulle bli normalt igen. Sagt och gjort, sist fungerade det så jag hoppas det fungerar denna gång också. Hon är ju trots allt 24 år nu så lite problem får man väl nästan räkna med. Hon är ju ovanligt fräsch för att ändå vara så pass gammal Hon har ju trots allt utlagd spatt i alla fyra benen samt en baksena som gått av osv osv osv. Men än mår hon gott värre!



Nej, nu ska jag bege mig till Ystad och sedan till Tomelilla också. Det blir nice. Fint väder är det ju också.

Kommentarer
Postat av: Linda med familj och bebbe i magen

Hihi okej :)

Ja kanske om inget annat så kommer Sessan åka dit med antingen Mormor eller hennes moster som ska ha henne några dagar vecka 28 och 29 :)



Kram

2009-06-01 @ 11:09:18
URL: http://babymyz.blogg.se/
Postat av: emmely

Tack <3

2009-06-01 @ 11:34:11
URL: http://graje.blogg.se/
Postat av: - ● Rebecca ● -

Klart d e!

2009-06-01 @ 12:12:15
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: Sofie

jaa! ;D allt bra?

2009-06-01 @ 13:35:43
URL: http://sofieoja.blogg.se/
Postat av: Anonym

vsg:) allt bra med dej? kram

2009-06-01 @ 15:58:53
URL: http://coconutkiller.webblogg.se/
Postat av: Aysel Lale R

- det blev snyggt ditt hår yani :D



AHHAHAHA tro det eller ej men kitty blev inte alls färgad :D

2009-06-01 @ 16:51:59
URL: http://ayseelciik.blogg.se/
Postat av: Häxprinsessan

Hej där!



Du, det är lugnt. Ibland hinner man eller orkar man inte svara på kommentarer...jag spejar in hos dig ändå. I längden jämnar det ut sig.



Så det är tvärtom med människo-kvinnor då..vi skulle ju bara bli glada om benbehåringen trillade av. Hoppas din häst mår bättre.



kram

2009-06-03 @ 09:56:11
URL: http://sexbarnsmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0