Shit

Jag tror aldrig att jag har varit såhära förkyld någon gång tidigare. Min näsa är knallröd och har tappat en massa hud bara för att jag har snytit mig så mycket. Jisses. Jag hoppas att det går över snart, annars kommer jag bli galen.

Jag har lagt till en funktion på min blogg där man kan byta språk på mina inlägg. Detta eftersom jag har människor från 3 olika kontinenter som läser min blogg. Men dessvärre så förstår dom aldrig vad jag skriver, dom kollar mest på bilderna istället. Anyway.. Översättningen blir dock inte 100% perfekt. Men då kan dom i alla fall förstå lite av vad jag skriver. Det blir bättre för dom och det blir bättre för mig.

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har fixat hästen lite eftersom vi ska till veterinären imorgon bitti. Klockan nio ska vi vara där så jag lär få kliva upp vid halv sju-tiden eller något liknande..

Vet ni vad jag har kommit på? Naturkunskap B är jävligt intressant. Jag har lärt mig massor av cancer idag. Jag hade aldrig trott att cancer kunde vara så intressant.

Jag har fortfarande inte fått några napp om städningen på mitt rum. Jag undrar varför? Hahaha. Jag borde kanske slänga upp en bild här på bloggen så ni kan se hur otroligt stökigt det är. Ni tror mig säkert inte.. Haha! Jag vill göra höstmysigt inne på mitt rum igen med höstiga ljus i fönstret och sånt. Jag vill mysa på mitt rum. Massor.

Nåja, nu ska jag slänga in detta inlägg på bloggen och sen ska jag svara på lite kommentarer. Det låter bra va? Jag tänkte slänga upp ett till inlägg lite senare med lite saker som jag nyligen införskaffat till min garderob.


Lampskärmen är dock inte en av dom sakerna...

Kommentarer
Postat av: Mamma Jessica

haha ja jag med ;D jag är inte så jäkla supersmart jag heller ;D

2008-10-20 @ 21:14:54
URL: http://jyees89.blogg.se/
Postat av: Pauline

Fan va roligt :) Jag skulle också vilja bli logoped, men fan, jag är inte så smart så att jag får MVG i allt :D ha ha!

Förresten, kom du på nåt bot mot stamning då också? :P he he.



Nja, jag har rätt många faktiskt.. Danmark, tyskland, Finland, Belgien, Holland, Polen, Bulgarien. Dock är många av dom som jag har varit med pappa när jag har åkt med honom i lastbil, :D ha ha! Men i Bulgarien har jag varit på semester alla fall :D

Bjuder du så åker jag gärna med . ha ha! Nä, men seriöst så vill jag iväg nånstans. Så fort jag får ett bra jobb så ska jag spara pengar :D



Vad ska du klaga på? :P ha ha!

2008-10-20 @ 21:24:47
URL: http://pupsie.webblogg.se/
Postat av: linda

Tror lampskärmen blir het i höst..L



2008-10-20 @ 21:25:15
URL: http://fetmaoperation.blogg.se/
Postat av: emmely

Då bllir man förbannad på sig själv :)

2008-10-20 @ 21:28:54
URL: http://graje.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0