I don't feel lika dancing!

För det känns som att jag har elefanter som dansar på min skalle.

Nu ska jag skicka iväg en ansökan om ett jobb som jag skulle vara perfekt för. Hur perfekt låter det inte om jag skulle få jobb i en butik som säljer hästsaker. Hur perfekt låter det inte att det ät 60% som det gäller? Det skulle vara helt perfekt för mig som håller på och ska börja plugga igen på onsdag. Aaaah. Jag längtar faktiskt. Det känns som att jag skulle behöva lite hjärngymnastik. Och det lär jag få när jag läser matte B. Hahaha! Men det ska jag inte börja med än.. Jag ska prata lite med rektorsassistenten på onsdag också och se om jag kan anmäla lite fler kurser då. Matte B kräver ju sin lilla tid om man säger så.

Fan, det låter som att jag är skitdum bara för att jag inte kom in på universitetet nu. Men saken är faktiskt den att jag hade bra betyg när jag gick ur gymnasiet. Det enda problemet är att den linjen som jag sökte till, hade alldeles för höga poäng just eftersom arbetet är inom vården. Trist men sant. Jaja, jag hoppas att jag får MVG i de kurserna som jag håller på och läser upp nu. Dom kurserna som jag läser upp, är kurser som jag hade VG och G i. Och nu sitter jag bara att skryter om att jag är jättesmart fast jag egentligen är rätt så förjävla dum. Vill ni ha ett bevis? Här kommer det:



 

Vem som helst klarar av att tvätta. Utom jag, tror jag. För jag tror inte att det riktigt ska se ut sådära när man tvättar.. Eller?

Kommentarer
Postat av: Sandra

sv: Hehe, näe :) Bara en gång tidigare, här i Stockholm i Fryshuset för tre år sedan!

2008-10-04 @ 14:38:16
URL: http://lovetrouble.blogg.se/
Postat av: Marica Rödebäck

Precis.



Dockorna är söta, men vafan, gå omkring med en docka och låtsas vara mamma när man är vuxen liksom.

2008-10-04 @ 14:43:36
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du är ABSOLUT inte skitdum, kanske inte var meningen att det skulle ske nu...

2008-10-04 @ 14:54:26
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Sabina

SV; Men guud! Precis så gjorde min skola också, de frågade om inte jag kunde byta skola. Jag menar, det var inte precis jag som gjorde något fel, inte sant? Visst, jag var jävlig ibland jag också, slogs och hade mig men jag var aldrig elak mot någon på sånt sätt som Sandra och dom var emot mig.

Det rektorn gjorde den dag Sandra slog mig, var att skicka hem henne och hon inte fick komma tillbaka på en dag, men problemet var att det var helg efteråt så det tog inte precis! Hursomhaver, det fula i det hela är att ca.en månad efter att de lagt av och jag var halvt nere osv, var att Sandra och de som var med på "mobbningen" försökte bli tjenis med mig. Hälsade alltid, skrev massor till mig osv. Patetiska om du frågar mig!





varför flyttade du till Skåne?

Jag bor fortfarande hemma och det känns verkligen som om jag vill ha något eget nUU! Men saken är den att jag har soc på mig iochmed att jag är ung och har barn, och de vägrar på något vänster att ge mig en lägenhet. Varför? Jo, för jag är tydligen oförmögen att ta hand om migsjälv :S Vart dom har fått det ifrån är ju frågan!! Blir så förbanand!

Ligger dock ¨på dem en hel del nu och jag hoppas verkligen att de kan förstå att jag vill bo själv med Leon, vara fria att vara den lilla familj som vi faktiskt är (:

Antingen flyttar jag till Umeå, 6 mil härifrån där jag har min Syster som alltid stöttat mig. Eller annars flyttar jag till Götet men där känner jag ingen och det känns lite halvjobbigt men ja... det kanske är vad som krävs för att få rensa tankarna lite, jag vet inte...

2008-10-04 @ 16:02:23
URL: http://saabiina.blogg.se/
Postat av: Milena

Ah tack vad snallt sagt!

trevlig kvall!

2008-10-04 @ 16:59:07
URL: http://[email protected]
Postat av: Louise - Sveriges största au pair blogg

Haha nej de är sant. Jag ska dessutom antagligen färga av all den blonda färgen när jag kommer till Sverige, så när jag blir mörkare så blir du ljusare. niiice. Säg till när du vill byta tillbaka!!



HHAHA jag är ju 162, fast är man kille så ska man kanske vara längre. Och Linda, du vet väl att alla morsor älskar dig.



Förresten, snart är det jul och då kommer tomten med paket på posten...eller snart och snart...om ett tag.



Kraaaaaaaaam

2008-10-04 @ 17:44:27
URL: http://louisesa.blogg.se/
Postat av: Marica Rödebäck

Precis, jag tror nog jag hade skämts eller nåt.. det är ju pinsamt... Men dom har väl sina anledningar till att göra det.

2008-10-04 @ 18:26:43
URL: http://rodeback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0