Morron

Eller middag. Jag vet inte riktigt. Jag har redan hunnit med en del och mer ska jag också hinna med idag. Jag har redan fått ut hästarna och mockat till dom, trots att jag inte klev upp förrän halv tio.. Skönt med sovmorgon ibland. Men hästarna var mer än hungriga eftersom mamma hade missuppfattat mig igår kväll när jag bad henne mata dom i morse. Men dom överlever!

Igår var det en lite jobbig kväll för mig. Men det pratar vi om en annan gång.. Eller så pratar vi inte om det alls. När jag såg honom igår så stannade mitt hjärta nästan.. Förvirrad är jag över hela saken i alla fall. Inte blir det bättre av att jag alltid har en massa frågor som inte besvaras. Nåväl.. Livet går vidare..

Fiddan ringde nyss också, den lilla kusinen.. Jag förstår inte, telefonen har gått varm idag. Det ringer hela tiden och inte är det någon som vill prata med mig heller. Haha! Stackars mig. Jag är inte omtyckt. Eller så är jag omtyckt men alla som jag känner ligger och är bakfulla idag? Jag hade två fester som jag hade kunnat gå på igår kväll, ett halloweenparty som Elin hade och en inflyttningsfest som Josse hade. Men vad gjorde jag? Jo, jag satt hemma på msn.. Haha. Men om man kliver upp fem hela veckan så har man inte någon ork att festa heller..

Nej, nu ska jag hoppa vidare. Det är som sagt mycket att göra idag. Jag ska åka till återvinningscentralen nu (om den är öppen), sen ska jag hämta korn till hästarna, sen ska jag duscha och bädda om i sängen, skicka lite ansökningar till jobb och sedan ska jag plugga. Usch, vilken jävla lördag va?



Det blev ett jävla långt inlägg nu. Förlåt. Haha!

Kommentarer
Postat av: Carolina

sv: haha, då kan det bli lite svårt ja ;)

2008-11-01 @ 13:03:11
URL: http://carolinabergman.blogg.se/
Postat av: angelica

ah juste ja. nu har jag iofs glömt bort o göra det :P



mm uscha men skönt jag har köpt till 6 pers, har 7 pers kvar typ..skönt att ha de gjort..



åååh vad nice ja vi ska helt klart peppa varann:D så hur går det med promenaderna?

2008-11-01 @ 14:41:03
URL: http://snultan.blogg.se/
Postat av: emmely

Hej! Hur går det första dagen på utmaningen ?

2008-11-01 @ 16:30:48
URL: http://graje.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0