TACK!

TACKTACKTACKTACK TILL ALLA ER SOM RÖSTAT I LOUISES TÄVLING! JAG VANN NÄMLIGEN! OCH DET INNEBÄR ATT JAG FÅR HEM MASSA TREVLIGA SAKER. SOM JAG LÄNGTAR EFTER MIN GAYPÅSE!

Så jag säger bara tacktacktacktack! Det här inlägget är BARA dedikerat till er sötnosar! Tack! Jag ska skicka en squash till allihopa. Lämna eran adress i kommentarsfältet om ni är intresserade av en squash!



Jag ska börja uppdatera mera. Jag kommer göra ett eller flera inlägg i helgen där ni kan se vad jag hållt på med under den senaste tiden eftersom jag bloggat så dåligt. Sen åker jag ju till Polen på onsdag och kommer hem på lördag igen. Och då minsann, dååå får ni INTE missa mina bloggningar för då kommer det upp mycket skoj på en gång!

Nej, nu ska jag göra sista läxorna. Jag satt på skolan i nästan 3,5 timmar för att göra klart projektrapporten och lämna in den. HAHA! Stuuuuuuud! Ida var ju sjuker så jag fick sätta ihop allt själv och det var INTE roligt kan jag säga! Men dte blev typ 37 sidor som vi (jag) lämnade in idag. Fan va skönt att ha det gjort. Loggboken lämnades också in. Grymt underbart att ha det gjort.

Puss sålänge!

Kommentarer
Postat av: Helen

får ta å gratulera till vinsten.. jag röstade på mig.. en stor anledning var för att jag tänker på min älskade morfar som gick bort 1999 då jag var au-pair i London. Grattis igen.. å jag tror jag avstår en squash ;-)

kram

2008-05-21 @ 17:20:30
URL: http://helenw78.blogspot.com
Postat av: Linda och Prinsessan

Grattis gumman :)

2008-05-21 @ 21:55:52
URL: http://babymyz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0