MUS PÅ VIFT!

Vilken chock
jag fick i morse när jag gick ut i stallet, lagom morgontrött som man är så ser man nätt och jämt var man går. Men så när jag skulle öppna en av hästarnas boxar så poff, var den bara där.

Den satt och kollade på mig precis som om jag var dum i huvudet och jag tittade tillbaka typ 20 cm ifrån den och riktigt stilstuderade den precis som om jag var dum i huvudet. Den satt där, mitt uppepå boxdörren. HUR FAN HAR DEN TAGIT SIG UPP DÄR? Använde den lasso eller kan den hoppa höjdhopp?

Jag ser verkligen framför mig hur han kommer i full fart och hoppar 1,3 meter rakt upp i luften med hjälp av en minipinne för han/hon/den/det är ju stavhoppare för att sedan sätta sig och fisa på min boxdörr. HAHAHA!

Här är underverket:

image477

Ibland är det tur att man har med sig telefonen så man kan fånga såna ögonblick. Men han/hon/den/det är riktigt söt. Helt guldbrun och välkammad. Den ser dock väldigt jumbo ut på den här bilden men han var pytteliten.  Jag borde kanske ha plockat med mig den in och haft den i bur?

Han hoppade i alla fall bungyjump ner till golvet utan lina och sprang iväg efter jag fått den på bild. Förmodligen gjorde blixten den lite förvirrad eftersom han sprang rakt in i en plastlåda innan han kröp under dörren, ut i verkstaden.

Visst är jag trevlig som säger godmorgon genom att ni får se min mus?

Kommentarer
Postat av: alexandra

haha :P men dom hade en bil med konstiga däck för att man skulle få prova på hur de va att snurra, så jag snurrade runt även när jag körde i 30 :P

2008-03-23 @ 11:24:05
URL: http://dependence.blogg.se
Postat av: Maria

gullig mus!!
nä vi har bara varit hemma och myst och tatt de lugnt!

2008-03-23 @ 11:43:39
URL: http://zigmagirl.blogg.se
Postat av: Natalie

Haha, alltså det var bara dom konstiga ställena jag får finnar på, får på synliga också, men som tur är brukar dom inte synas i ansiktet, och det är ju bra ;) Låter inte kul med internet! Haha jag hade fått mer eller mindre utbrott!

2008-03-23 @ 12:16:53
URL: http://nataliieee.blogg.se
Postat av: Jouvina

sv; hahahah, jag vet, den filmen var ju kass (hade den på i bakgrunden)! men såg du den efter då? hahaha, jätte spindlar som invaderade typ, sinnesssjukt :P

2008-03-23 @ 13:39:59
URL: http://jouvina.blogg.se
Postat av: bella

haha, om jag hade sett den dära musen på morgonen så skulle jag nog svimma ;)

2008-03-23 @ 14:07:54
URL: http://alexbella.blogg.se
Postat av: Emma

hahaha, ja, det är inte varje morgon du blottar dig så här :P

.. jag tror att han sköt nät (som spindelmannen) o liksom svingade sig upp dit.

you've got my msn däruppe. :)

2008-03-23 @ 17:36:30
URL: http://irrelevant.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0