Fryser sönder.

Jag håller på och fryser sönder. Jag har feber och feberfrossa, förmodligen därför jag frös så mycket i skolan igår. Sjukt jobbigt. Jag blir sjuk hela förbannade jävla tiden. Fan va less jag blir! Tur att vi inte hade någonting viktigt idag (?). Bara en föreläsning i idrotten.. Förhoppningsvis så var det inget viktigt. Om jag har tur..

Förlåt till Olivia som skulle få tillbaka sin religionsbok. Jag hoppas du inte hatar mig nu.. Och förlåt till Ida också. Jag har inga pengar på mobilen så jag kunde inte svara på sms från någon av er.

Jaja. Annars har jag sovit halva dagen. Var iväg till byn innan och köpte te, honung och päron. Jag hämtade även korn till hästarna så de har mat..

Sen har jag klippt katten (vilket tog 2 timmar). Eller snarare rakat katten eftersom hon varit hemifrån i 2 veckor. Hon som är långhårig, hade otroligt många tovor i pälsen så det fanns inget annat att göra än att klippa bort rubbet. Så nu ser hon ut som om hon har skabb. Hon fick bada också med schampoo eftersom hon var hela smutsig och hemsk.

Visst, vi hade kunnat åka till veterinären med henne men varför ska vi behöva betala typ 700 kronor när vi kan fixa precis samma sak hemma själva, gratis?

Nä fyfan, hon såg hemsk ut och nu ser hon ännu värre ut. Så hon får stanna inomhus tills pälsen vuxit några centimeter för just nu ser det ut som att hon har skabb eftersom hon är klippt så som hon är och då blir hon kanske skjuten av någon bonde i närheten.

Såhär hemsk ser hon ut nu (tänk över hela ryggen, andra sidan men även i nacken):

image424

Som tur är så fick hon behålla lite päls i alla fall. Det är ju fan farligt när pälsen blir som en sköld av lera, kvistar och tovor. Dom kan få stora och äckligt köttiga sår fulla kroppen.

Så kanske är det bäst att hon ser ut såhär nu ändå?

Kommentarer
Postat av: IDA

Och du kunde inte ringt? Antar att du befann dig hemma om du va sjuk...

2008-03-07 @ 19:02:35
Postat av: Linda

IDA: Nej, jag kunde inte ha ringt eftersom jag inte hade pengar på min mobil (som sagt) och att vi har telefonlås på vår telefon hemma så vi inte kan ringa mobilt eftersom jag ringer för mycket mobilt annars och det blir för dyrt. Mamma låser upp med en kod när jag måste ringa någonstans (mobilt) men hon var inte hemma. Hon kommer hem imorgon så jag har inte kunnat ringa mobil ändå.

2008-03-07 @ 19:22:27
URL: http://liiiiinda89.blogg.se
Postat av: Angelica

ja så säger man väl? :P

söt kisse

2008-03-07 @ 19:27:29
URL: http://snultan.blogg.se
Postat av: Linda

ja alla har vi smärta. Krya på dig vännen och ja katten med :)
Kram

2008-03-07 @ 21:22:25
Postat av: Linda

Linda: Naaauw. Vi tackar! :)

2008-03-08 @ 19:31:20
URL: http://liiiiinda89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0