Knäppt.

Idag tänkte jag att jag skulle väga mig för att påbörja allting igen. Träning och mat och hela kitet. Jag fick en chock när jag ställde mig på vågen. Jag hade gått ner 5 kilo? Hallåja? Det syns inte, känns inte och måste fan tamme vara helt jävla fel. Jag fattar ingenting.

Jag har bestämt mig för att det är slut på all skit nu. En gång för alla. Detta funkar inte längre. Man känner hur allting väller hit och dit och hänger här och där. Okej, det hänger kanske inte men ni fattar grejen.

Så jag börjar imorgon med allting. Ska skriva ner precis allting i en bok som jag har. Självklart kommer jag att skriva om saker och ting här också. Men nu börjar det.

Förra året lyckades jag gå ner 19 kilo på tre månader. Nu ska jag få bort dom kilona igen. Jisses, jag vet inte vad jag gett mig in på nu. Hur ska det gå? Jag som jobbar och har glass och godis nära mig hela jävla tiden. Sockervadd, popcorn och all annan skit. Detta kan ju inte sluta mer än åt helvete. Hahaha.

Nåja, nu ska jag in till Ystad för att gå till Optikern och fixa nya linser. Har tid där klockan tre och innan dess tänkte jag köpa en födelsedagspresent eller två också. Willy har ju fyllt år och gubben i huset här hemma fyller år den 14e. Willy skulle ha fest i helgen men jag har inte fått något svar på mina sms så jag vettefasen hur det blir med det. han bjöd mig ju nu när vi träffades sist och då måste jag ju ha en present också. Hrm.. Han får fillingar som han kan ha på skallen. Kapten Fillywilly!

Nej, nu ska jag kila.

Puss på er


(på den tiden då allt begav sig...vikt, kärlek och allt sånt..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0