Smink?

Jag fick en kommentar från en Jessica som undrade vad jag använder för smink. Och om jag ska vara riktigt ärlig så kan jag inte sminka mig, jag har ingen som har lärt mig hur man sminkar sig , jag sminkar mig för att se så naturlig ut som jag kan och jag började kanske använda smink för 3 år sedan. Så illa är det alltså.

Jag har inga äldre systrar som lärt mig hur man sminkar sig och jag har inte heller någon sminktokig mamma. Hon är den som frågar mig om råd! Hur vrickat är inte det?

I alla fall så har ni här mitt vardagliga spackel!

image301


Jag har gratisrouge från Solo, ögonpenna från en sminkbox jag fick i julklapp förra året, Loréal concealer i färgen 3, Loréal infallible foundation i färgen 140, golden beige, H&M dipliner och Loréal Double Extension mascara (använder dock bara steg 2 eftersom jag tycker det ger mer volym än steg 1 och 2 tillsammans)

Vad använder ni för smink?

Kommentarer
Postat av: robertjonasson

tack för kommentaren om mina skidor :P fint smik :D
du ser ju inte heller så dum ut :P

2008-01-28 @ 18:36:44
URL: http://roberjonasson.blogg.se
Postat av: Emmah

HAha vrickat? Nej då min mamma frågar mej om råd när det gäller allt, mode smink hår ja you name it ;)

2008-01-28 @ 19:07:50
URL: http://emmahskriver.blogg.e
Postat av: Annelie

Ja, om du förlorar blir det kanske inte så kul. Du får helt enkelt se till att vinna ;) Haha, jag använder också rouget från Solo ibland, visst är det fint?;)

2008-01-28 @ 21:41:57
URL: http://anneliten.blogg.se/
Postat av: Angelica

Jag känner mig som värsta sminkmonstret ju.
Jag använder en likadan foundition, det är tydligen stryka 120 (vanlilia) på den. Och så använder jag lite puder för att få lite färg, från isadora. så använder jag lite solpuder från isadora på kinderna. Jag använder även soft liner från nivea som är svart, Sedan använder jag så gott som olika mascaror varje dag, bland annat, great lash (måste tips på den, bara 45 kr) maybelline new york, volum express waterpoor använder jag också. ibland använder jag en två-stegs mascara ifrån Loreal Paris, som heter Volume Shocking eller så använder jag Loréal lash Architect. Och ibland så använder jag även ljusögonskugga för extra fina tillfällen, och då använder jag från märket Vevay. Och så har jag ett glitter tips som jag brukar använda också, som heter HOT makeup HOT mixing Glitter.

Detta blev en ganska lång komentar, och jag känner mig som en sminkdocka. Men det ser ganska naturligt ut om man använder det på rätt sätt, och så har jag faktiskt också lärt mig själv att sminka mig. Min mamma frågar också mig om tips, i mina familj känner man sig som första kvinnan på jorden.

Ha det bra! :)

2008-01-29 @ 18:27:24
URL: http://ohangel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0