Jag vill resa!

Jag vill ivääääg från tråkSverige och vädret. Jag blir mer och mer less på allt här nu. Huah.

Jag vill åka till Turkiet, Marocko, Frankrike, Italien, Serbien, Norrland. Ööööverrallt! Bara jag slipper vara i Sverige för tillfället. Synd att pengarna är slut och att jag inte får några förrän senare. Och dom har jag sagt att jag ska spara till i sommar också så dom pengarna är låsta eller vad man ska säga..

Idag har jag glott på typ 7 avsnitt av One Tree Hill igen. Jag måste sluta se på det nu men när man väl börjar se dom så kan man inte sluta. Det är som en drog helt enkelt.

Jag har ångest över att mitt rum är stökigt. Fastän det är mitt eget fel att det ser ut så här så trivs man ändå inte i att det ser ut så.. Jag tror jag ska visa mitt minirum någon dag så ni får se hur det ser ut. Och det är verkligen mini. Det är nätt och jämt att man kan vända härinne. Hahaha men det är kanske bara jag som har stor svängradie. Vem vet.

Imorn ska jag ut och börja träna igen. Måste sätta igång om man nu ska kunna uppfylla sitt nyårslöfte. Right?

Nu ska jag spela lite Sims. Det är sjukt egentligen hur man kan bli så beroende av ett spel. Sen när man väl spelar det så sitter man minst en timme. Hela dagen försvinner bara i ett nafs och man kan drömma sig booort..
image147

Imorn måste jag plugga också. Svenska, Psykosocialt arbete, Samhälle B, APU-rapporten, Projektarbetet. Listan är lång. Minst sagt..

Oooooch jag måste tvätta min smutsiga bil också. Jag gillar inte att bo på landet längre. Det är på tok för lerigt, blåsigt och helt enkelt öde.

Ciaao så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0