Helt hjärnslö!

Inatt har jag sovit tungt, riktigt tungt. Jag har sovit så tungt så hjärnan känns som bly! Jag är hjärnslö idag helt enkelt.

Jag tror det är första gången någonsin som jag blivit arg på att mamma inte väckt mig. Haha jag fick världens panik när jag vaknade och såg att klockan var kvart i tio. "Aaaaah, mina hästar!" Så jag flög upp och då var mami i snickarverkstan för att jobba och sa: - Dom har fått mat så du behöver inte jäkta så!

Hahaha, jag hade kunnat legat kvar i sängen och myst. Men istället så fick jag världens uppvak så nu kommer jag vara helt borta hela dagen. Uppe i knoppen alltså.

Jag har varit grymt flitig i helgen. Som jag skrev igår så hade jag sjukt mycket läxor men jag är klar med den tuffaste, apu-rapporten. Tyvärr så la skrivaren av och vägrade ge mig någon svart färg fastän det är en sprillans ny patron! Åååh så arg jag var där ett tag. Mami skulle koda om patronerna idag eller vad hon nu snackade om. Det kommer säkert gå toppenbra. Från och med idag så kommer vi bergis inte ha en skrivare alls. Så teknisk är hon. Så nu är det bara religionen och ett kapitel i BKF-boken och sedan kan jag plugga stenhård till matteprovet.

Substitionsmetoden, additionsmetoden, grafiska lösningar. Vad fan ska jag ha för nytta av det i livet? Jag går förfan Barn- och Fritid, inte naturvetenskap. Böööh! Haha men det hade varit rätt kul när man pluggat klart till mellanstadielärare: - Ja, nu ska vi gå igenom substitionsmetoden. Hahaha. Ungarna helt paff! Eller så fattar dom direkt. Något pinsamt.

Todelooo sålänge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0