Sweden rock!

Jag vill till Sweden rock i sommar men tyvärr så har dom lagt det precis när jag tar studenten. VARFÖR TÄNKER DOM INTE PÅ MIG?

Sweden Rock skulle vara mellan 4 och 7 juni tror jag det var.. Och jag tar studenten den 5e. Kanske ska man hoppas på att de lägger de band som jag vill se på lördagen och söndagen så man kan åka dit ändå.  Breaking Benjamin för fasen! Sjukt bra band!

Damn, jag får förhoppningsvis lite sällskap dit också om den personen inte ska till Danmark. Men vad tusan liksom, han kan ju lifta med mig upp igen då om det skulle vara så..

Någon annan som ska till Sweden Rock i sommar?

Kommentarer
Postat av: aalexandra

händer ihelgen? ;)

2008-02-15 @ 22:57:01
URL: http://lolabrin.blogg.se
Postat av: Amra

jag vill gärna åka men har ingen aning med hur det blir, jag brukar vänta med att köpa biljetter tills man vet allt om vilka band och hur mycket människor som kommer.... du vet inte vad det kostar förresten?

imorrn ska jag se kent liv och sen gå ut på korgen är det tänkt =) skulle egentligen även ut ikväll men min nacke sa nej i form av att jag fått en nervinfektion där.... så nu blir det att proppa i sig så mycket piller som möjligt och hoppas att det inte känns :P

2008-02-15 @ 23:04:48
URL: http://amrasfinablogg.blogg.se
Postat av: Emsan

Äh, skit i stundenten :P

Jo, det har du rätt i. BSB kan ju inte vara gift med hela världen liksom! :)

Men jag sparar faktiskt OCKSÅ, och shoppar för resten. Och då kan det väl vara ok? Snälla? :)

Ha det supersuper!

2008-02-16 @ 11:04:03
URL: http://www.emmaa86.blogg.se
Postat av: martina

fan asså, jag vill också dit. Men det är redan bestämt att jag ska till peace & love istället. Fan för att missa Poison, judas priest och def leppard >

2008-02-16 @ 11:57:05
URL: http://martinagahlin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0