Raggobjekt!

Jag ska skaffa en bebis. Fatta vilket raggningsobjekt det är? Jag var ute och gick med plutten i vagnen idag. Under den tiden som jag vände mig om och låste dörren så hann ju han somna. Så jag gick och gick och gick. Jag gick först en runda bortifrån Coop och upp till busstationen och snurrade på där litegranna. Sedan gick vi hem men då vände jag så vi var till Ica och handlade och hämtade ett paket till mamma också. Haha.

Nu till rubriken. När jag gick med bebisen så kollar ju folket i byn på en och säger: Åååh, vad han är sööt. Gud vilket söt mössa han har. Och en av alla våra albaner sa: Men gud vilket söt unge, fan vad ni är lika. Jag sa: URSÄKTA? Det är inte mitt barn. Haha!


Livsfarlig var den lille också. Vi satt uppe på övervåningen och lekte och booom, helt plötsligt slog han huvudet i golvet. Han satt liksom upp och tog riktig sats och slog skallen mitt i golvet. Föräldrarna sa att han tydligen brukade göra så ibland...? Fan, jag blev ju livrädd! Nåja, 500 kronor rikare blev jag i alla fall på 6 timmar. Härligt värre. Dessvärre kom en av pojkarna hem klockan tolv och la sig och sov. Han hade feberfrossa, ont i halsen och ont i magen.. Sedan kräktes han. Så nu kommer jag säkert få magsjuka. Men det är ändå 500 kronor. Och det var det värt!



Jag och mössan var lik varandra i alla fall..

Kommentarer
Postat av: - ● Rebecca ● -

fan va grön ungen va,e d hulkens småglin du passar eller?



2008-12-11 @ 18:39:55
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: Emma

Den lille ser lite grön ut i ansiktet också, har han med magsjuka? ;)



Ja, fast blir det Danmark då blir det troligen färja från Göteborg.. Men Skåneland har ju en hel massa annat o erbjuda en småbarnsfamilj på husvagnssemester, eller hur? :P



Förresten. Aldrig har så många främmande människor tilltalat mig på ett vänligt sätt som sedan jag fick barn! Alltid kommentarer om hur söt, glad eller charmig han är, men däremot har jag aldrigh ört att vi skulle vara lika! (Säger inte det en hel del om hur ful jag måste vara?) :P

2008-12-11 @ 18:40:34
URL: http://irrelevant.blogg.se/
Postat av: Louise - Sveriges största au pair blogg

HAHAHHAHA fyfasiken var bra. Tänk när jag är på stan med tre ungar, de säger att barnen är så lika mig också säger de till barnen "Ni har en väldigt vacker mamma!"

HRRRMMM! IM FROOOM SWIIIIDEN YOU NOOW.



Nej, jag vet inte om det är någon komplimang egentligen. Och alla i detta land har ju fel på sin syn. Hur fasiken är jag lik brunetter och jag VAR rååååbloond?



Aja, hoppas allt bra!!

Kram

2008-12-16 @ 04:19:17
URL: http://louisesa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0