Hate / Love

Okej, jag och mamma var ju på IKEA i fredags och handlade lite saker. Jag fick en ny datorstol och ett rullande rött bord som jag ska stoppa saker i. Eftersom mitt rum är väldigt litet så var jag tvungen att ha ett litet bord eftersom inget annat får plats. Det var egentligen meningen att jag skulle ha köpt ett i grått men så fanns dom i rött där också och jag var fast. Jag har ju rött rum liksom.

Btw så trodde jag faktiskt att dom sålde stolarna ihopsatta. Så jag fick världens chock när jag hittade en kartong istället för en stående stol. Grymt besviken var jag...

Det är roligt det hära med IKEA. Jag menar.. Man går där på IKEA och är glad för man ska få nya saker. Man plockar på sig sakerna, betalar och åker hem. När man kommer hem så ska man sätta ihop skiten. Man börjar med att pööna kartongen, laddad värre. Sen ser man att det är 200 olika muttrar och skruvar som ska sättas ihop med delarna. Alla skruvar och muttrar ser likadana ut och man ser inte vilken som ska sitta vart eftersom det inte står i beskrivningen. Man blir arg och börjar skrika att man aldrig mer ska handla på IKEA. Efter att man äntligen har fått ihop skiten så ser man resultatet och tänker att IKEA inte är så jäkla dumt ändå. Och sedan börjar det om på nytt. HA HA HA!

Nåja. Det är en love/hate relation som man måste leva med antar jag för resultatet är ju helt superbra..

Jag menar, min Verner är jätteskön att sitta på.

 

Någon som är som jag?

Kommentarer
Postat av: Linda med familj <3

Jag är som du... Jag monterar inte ihop ett skit de får andra göra, annars så slutar de bara med att jag inte vill ha saken...

2008-12-21 @ 20:11:41
URL: http://babymyz.blogg.se/
Postat av: Pauline

Ha ha ! Man ska inte köpa möbler på IKEA om man inte kan montera :P he he.

2008-12-21 @ 22:16:17
URL: http://pupsie.webblogg.se/
Postat av: carolina

Hata IKEA



då man ska skruva ihop allt själv :P MILJONER småsaker man ska hålla reda på. haha!



Ja, vi får väl se vad han känner för. Tror inte han skulle vilja plugga nu då han hellre vill jobba och tjäna pengar. :P Hade han fått plugga hade han nog velat göra det då han var yngre. Men man vet ju aldrig. :)



Det är ett svårt val alltså... Som du säger så framhävs ögonen mer i brunt, men jag vet inte. Vissa säger att jag passar bättre i brunt, utan tvekan, och vissa säger att jag passar i båda. :P Får ta 50/50 av håret blond och brunt ;)

2008-12-22 @ 10:55:38
URL: http://bergman.devote.se
Postat av: Emma

ikea är kul ju :P

2008-12-22 @ 17:10:47
URL: http://irrelevant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0