AJ AJ AJ AJ!

Min mage gör ONT! När fan ska detta sluta? Vad less jag blir. Nåja, jag ska bara skriva en liten snabbis eftersom jag ska åka in och hämta mamma i Ystad, hon har tagit tåget ifrån Malmö.

Denna dag har varit... Intressant. Om man säger så. Jag klev upp halv åtta för att ta en dusch eftersom vi skulle åka in till IKEA i Malmö. Mamma skulle leka kartläsare och som ALLTID när hon ska vara kartläsare så trasslar hon bort oss. Vi slutade på Dalaplan... Och Dalaplan är tydligen värre än Rosengård har jag hört nu. Eller ja, så fick Diiiino det att låta i alla fall. Det var bland annat tydligen någon som hade blivit skjuten precis utanför hans port. Öhm.. Så jag höll på att skita på mig när jag åkte där. HAHAHA! Jag blev livrädd för några araber som såg lite onda ut, så jag låste bildörrarna. HAHAHA!

Jaja, vi hittade fram och vi shoppade en massa saker till MIG. Och jag slapp betala. Hur jävla bra är inte det? Jag fick en ny datastol. Äntligen! Min sitter nästan inte ihop. Men så blir det kanske när den redan var trasig när vi fick den.

Sedan fick jag köra hem och då trasslade jag bort mig själv och hamnade i Trelleborg, istället för i Ystad. Herregud, det finns inget sämre i generna förutom att vi inte har något lokalsinne.

När jag kom hem så fick jag städa kylen. Fyfan. Jag hatar att göra det. Man hittar alltid en massa äckliga saker där, oavsett hur ofta man städar. Fyfan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0