Walla habibi!

Hahahaha. Fan va jag har torr humor. Men på jobbet hör man dom orden typ var tredje minut. Jag börjar bli lite less på jobbet. Jag har fått arbetsskador! Jag drömmer om hur jag mäter ungarna under en meter, mellan en meter och en och tjugo och över. Fyfan. Sen ska jag egentligen inte klaga men det är massor av araber som kommer dit. Var tredje försöker få någon av sina familjemedlemmar att komma in utan att betala. Hahaha. Sen blir dom sura när man märker att dom försöker med det. Otroligt. Nåväl. Life is life.

Ali ringer fortfarande som en galning så jag ringde upp honom för att se vad fan det var han ville. Något irriterande att han ringer en eller två signaler 20 gånger om dagen. Just det, 20 jävla gånger om dagen! Jag hoppades på att han tappat mitt nummer när han bytte telefon men sån tur hade ju inte jag. Nåväl, allt han ville var att se om jag glömt att han lever plus att han sa att han fortfarande älskar mig och sedan frågade han hur jag mådde. Say whaaaat? Något sur jag var på honom. Skällde ut honom som fan eftersom han är helt jävla wacko innanför pannbenet. Allt han sa då: Haha, du får mig att skratta. Dö, svarade jag och sedan slängde jag på luren igen. Så jävla less jag är på honom. Jag ska inte tillbala till Aliträsket igen. Nono, han får mig svag om jag ens tänker på honom så nu ska jag börja tänka på en squash istället.

Btw så har paketet från Louise kommit. Ni minns tävlingen jag vann? Anyway så stod det på avin att jag ska betala 1667 spänn? WTF? Så jag mejlade till Louise och hon hade ju betalat i Albany eller var tusan hon nu håller hus. Nåja. Jag får se vad hon kommer fram till där i USA så ska jag ringa till dom imorn och kolla upp det hela. Det verkar ju lite skumt. Nåja. Det står inte ens var jag ska hämta paketet? Weird. Det är kanske kvar i Albanbyn? Höhöhöhö.

Imorn ska jag till Ystad och laga mina brillor för dom har pajjat. Sen ska jag lämna skivan till Olivia också om jag fixar pengar på mobilen så jag kan ringa henne.

Anyway så åt jag tacos idag också. Gott va?

Btw så har jag en stor lista som ska göras snarast. Jobbigt...

* Städa bilen.
* Städa rummet.
* Sommarstäda stallet.
* Mocka hagen.
* Föra över alla bilder till skivor!
* Bädda om.
* Hämta hem halmen som är hos grannen. (som bara skulle vara där i tre månader men som varit där i ett år precis nu?)
* Fixa hö! HÖGSTA PRIORITET NU!
* Måla foderkammaren.
* Fixa brillorna.
* Föra över pengar till Emmahpemmahpäronpung!
* Börja äta nyttigt och motionera igen! AAAH! Blir galen på mig själv.

Damn it. Ni förstår kanske varför jag inte har så supermycket tid att sitta och blogga nuförtiden? Lägg till att jag jobbar från halv tio till halv åtta varje dag? Jävla skitsommar. Snart är det slut på jobbandet.

Btw så är jag reserv nummer 57 på logopedsprogrammet så det känns ju skönt eftersom det var 576 sökande? Haha. Jisses.

Äh, jag bjur på en bild från förra sommaren nu. Enjoy.


Kommentarer
Postat av: En svärmorsdröm

Haha araber är för underbara... ibland:P

2008-08-05 @ 23:23:41
URL: http://ensvarmorsdrom.blogg.se/
Postat av: Marica Rödebäck

Vissa gånger, andra inte.. Men tack.

2008-08-05 @ 23:35:38
URL: http://rodeback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0