Mijaaaao!

Jag åkte och köpte kinamat igår. Så smakade maten bränt. Och det kände jag inte förrän jag kom hem? Hallåja. Mysigt. Funderar på att posta tillbaka den för att byta ut den eller något liknande. Det tar ju ändå en 25 minuter att komme dit.

Förresten så hade jag ju en anställningsintervju i tisdags. Jag hoppas att jag får jobbet för annars kommer min plånbok börja eka snart. Men jag tror inte att jag får det. Tyvärr.

Anyway så håller jag på och lär mig värsta arabiskan. Jag är asgrym! Hahahaha. Nästa sommar ska jag kunna snacka det flytande. HAHA. JALAJALAJALAPENO! Hahahahaha. Förlåt. Jag har taskig humor.

Till helgen bär det av till Svalöv på fest också. Det blir nog roligt. Om det nu kommer några som inte har barn och sådant. Humm.. Jaja. Om någon vet en singel snubbe i Svalöv så kan ni ju höra av er för då ska han med på fest. Medan alla andra kladdar på varandra och snackar blöjor så kan ju jag och han typ kasta vattenbalonger från balkongen. Jag har hört att det finns många polacker där så i allra värsta fall får jag gå ut och skrika JAG HAR KURVA, PUMPA, PUMPA... NU! Hahahahaha. Nääe. Varför lär man sig bara fula ord på andra språk? Knepigt.. Det första ordet som man borde lära sig på svenska borde isåfall vara Linda Rosing. Höhöhö. Förlåt. Men hon verkar lite wacko. Wacko jacko. Kanske är hon Jackos son?

Vad gör jag idag då? Inte ett jävla skit. Jag råkade lägga mig en stor hundbajshög ute på gräsmattan så jag är lite grinig över det nu.

Jag är också grinig över att jag betalat in 5000 kronor till min förra skola. Uscha. Men det kostar att ligga på topp.

Nääe, nu ska jag nog åka till byn och köpa en Ben och Jerrys.. Imorn är det ju måndag. Igen? Hahahaha. Nääe men nu får jag faktiskt sätta igång med träning, kost och allt annat. Jag saknar att rida på min pojke.



Smickrande bild va? Han är som matte. Alltid ful på bild. Haha. Vi fastnar liksom inte helt och hållet på linsen som vi borde. Men han är ändå min ögonsten. Oavsett hur jävla sur han kan vara så är han alltid min baby. Jag var bara tvungen att säga att jag är en hästofil. Igen. Bara så ni vet. Typ.

Btw så ska jag måla foderkammaren i stallet imorgon och sen ska jag spruuuuta rent i boxarna. Yes, spruta. Ni vet med högtryckstvätten? Anyway. That's all for now.

Jag avslutar med ett skämt:

Varför stod elefanten på oliven?
Den ville inte trilla ner i Dry Martini-glaset.

HAHA. Stackars lilla Oliven.

Puss!

Kommentarer
Postat av: Louise - Sveriges största au pair blogg

HAHAHAHA jag visste det. Du sätte på lärare för att få högre betyg, OCH försöker smita ifrån notan.



Försöker du bli världsvan, eller bara sprida din humor till andra länder? Jag hoppas på de sista.



Ta hand om GAY påsen!!

2008-08-31 @ 16:38:18
URL: http://louisesa.blogg.se/
Postat av: Emmah

Hahah AND SHE's Baaaaaack ;)

2008-08-31 @ 16:56:35
URL: http://emmahskriver.blogg.se/
Postat av: Emmah

And sheeeee's Baaaaaaaack ;)

2008-08-31 @ 16:57:32
URL: http://emmahskriver.blogg.se/
Postat av: Emmah

Ah men det är väl klart man saknat dej! :) Asså bara att gå in på expressen.se eller aftonbladet.se så står det om det där :P

2008-08-31 @ 18:38:16
URL: http://emmahskriver.blogg.se/
Postat av: guLLinder

Ja de hade ja tänkt att du skulle göra :D

2008-08-31 @ 20:19:50
URL: http://http:/gullinder.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0