Usch..

Dagen slutade inte bra igår vilket ni säkert märkte men trots att den slutade så pass dåligt som den gjorde så sov jag ändå som en bebis vilket jag behövde. Har sovit otroligt dåååligt den senaste månaden. Nog för att jag sover dåligt jämt men jag har vaknat flera gånger och haft riktig panik.

Nu slapp jag paniken och jag mår mycket bättre. Fattar bara inte hur man kan göra så mot en annan människa.. Men det är väl mycket som det inte är tänkt att man ska förstå. Allt med dig är snart raderat i alla fall så det kommer vara som om du aldrig existerade i mitt liv. Jag vet att du läser min blogg så nu vet du precis hur jag ser dig och hur jag känner för dig. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Tack Ali att du finns där och lyssnar på mig trots allt som hänt...

Nej, nu till det positiva för nu har jag varit tillräckligt negativ idag! Jag ska ju på arbetsintervju imorgon. Så ni får hålla en tumme för mig. Jag har ju skickat typ 5 andra ansökningar också så jag hoppas att det är någon som nappar. Helst på något ställe som finns nära.. Anyway. Nu ska jag plugga lite eftersom dom håller på och kör hönsskit på åkrarna. Inte fullt så mysigt att vara ute då.

Jag var så arg inatt på grund av allt som hänt så jag använde min kära crosstrainer och höll på i 1,2 mil (!?!?!). Så jag har träningsvärk som heter duga nu. Det är kanske inte fullt så bra att låta ilskan gå ut över kroppen på så sätt. Särskilt inte om man inte använt den på ett tag. HAHA! Min kära crosstrainer. Tror jag ska döpa den till Stig! HAHA!

image548

Som ni ser så är Stig bra till så mycket mer än att träna med. Man kan nämligen använda honom som klädhängare också. Den du!

Kommentarer
Postat av: Emma

ha en underbar helg!

2008-04-19 @ 10:13:04
Postat av: Sanna

ha en bra dag :)

2008-04-19 @ 10:17:20
URL: http://wiiiberg.devote.se/
Postat av: carro

hahaha rolig, sådär brukar mina träninsgrejjer också användas ;D

2008-04-19 @ 15:02:05
URL: http://carrof.blogg.se
Postat av: Moa

Usch, det är ju inte kul att sova dåligt !
Jag sover också dåligt och vaknar flera gånger på natten och man blir ju helt slut av det ;o
Lycka till med jobbintervjun ! ;)

2008-04-19 @ 17:13:12
URL: http://moaarot.blogg.se
Postat av: Linda

Emma: Tack detsamma :) Såhära i efterskott.

2008-04-23 @ 19:03:37
URL: http://liiiiinda89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0