Snoooooze!

Jag har varit vaken sedan tjugo i sju i morse, skitpigg men eftersom jag har sovmorgon på måndagar så tänkte jag att jag skulle ligga och draaaa mig sådära till klockan åtta, då jag egentligen måste vakna. Men tror ni inte att jag somnar om tio i åtta så jag är supertrött nu och snoooozade?

Idag är det nationella prov i engelska b också. Oooooch min intervju är idag. Spännande va? Jisses, jag hoppas verkligen på detta jobb.

08.08. Varför är alltid klockan någor sådant när jag kollar? 00.00, 22,22 osv osv osv. Jag stör mig som faasen eftersom det är några som säger att det betyder tur och att man kan önska sig någonting då. Jag tror inte på det så därför stör jag mig när det alltid är så när jag kollar på klockan.. För tänk om det skulle stämma? Nää, nu snackar jag gooja.

Anyway, inte fullt lika fint väder idag. Det blåser faktiskt riktigt kallt utomhus! Fyfan säger jag bara. Ska det vara sol och sommar så kan det lika gärna vara varmt för annars känns det inte lönt!

Typ såhära:
image554

Torktumlaren fungerar inte heller så jag hoppas att kläderna torkar naturligt, ganska snabbt annars blir det till att använda hårtorken.. HAHA!

Nån mer som ska göra nationella provet idag?

Kommentarer
Postat av: Little Peaché

Sv: Jag skriver en utförligförklaring på forever21 i bloggen så titta där istället. för mpnga har samma fråga som du. ska bara skriva det nu, så kolla om ett litet tag! =)

Mvh Little peaché

2008-04-28 @ 08:33:34
URL: http://littlepeache.webblogg.se
Postat av: Little Peaché

Sv: Vi är bara glada att kunna hjälpa till! Hör gärna av dig och berätta hur det gick när du beställde!

tack för titten och välkommen tillbaka!

Mvh Little Peaché

2008-04-28 @ 15:35:02
URL: http://littlepeache.webblogg.se
Postat av: Emily

svar: Haha jag kan typ inte heller gå så jättebra men enligt mig själv så ser det ganska normalt ut när jag går med klack, dessa skor är ändå ganska låga, 7 cm ;)
*
Jag gjorde engelskaprovet, valde uppgift 1, vilken valde du? :)

2008-04-28 @ 18:44:48
URL: http://emali.blogg.se
Postat av: Emily

sv: haha fyfaaaaaaaan vad mycket du skrev! ;D Ungefär samma med min lärare, han vill ge mig MVG men ville ändå att jag skulle få MVG på nationella också, lite weird :P

2008-04-28 @ 20:41:02
URL: http://emali.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0