Hur jävla dumma är människor egentligen?

image9

Idag när jag var in till byn tillsammans med mamma, såg jag denna löpsedel. Jag var tvungen att köpa tidningen eftersom mami sa att det omöjligt kunde ha skett i Sverige. Jag öppnar tidningen och ser att det har hänt i Upplands Väsby. Vad i..., tänkte jag. Fortsatte läsa artikeln och läser att de två pojkarna som gjort detta mot den stackars mannen, endast är 15 och 16 år gamla. De har filmat allting med en mobiltelefon. Varför förstår jag inte. Är det verkligen någonting att vara stolt över, som de sedan kan sitta och se på tillsammans med sina vänner och säga: "Detta har jag gjort".

De hade skurit honom med kniv för att sedan hälla salt i såren. De hade även misshandlat honom med ett basebollträ och knogjärn och sedan sitter de och planerar kommande händelser på en chatt. De bröt sig in i hans lägenhet 3 gånger. En på morgonen, en på kvällen och en gång under natten/tidig morgon.

Hur jävla feg är man när man hoppar på en handikappad man som är 55 år? En man som tydligen hade jobbat sig tillbaka efter cancer och stroke. Och hur fan kan de åka hem efter att ha varit där första gången och sedan sätta sig och äta middag? Hur kan ingen märka att sånthär händer?

Pojkarna som var 15 och 16 år var aktiva i en nynazistisk rörelse. Jag förstår inte. Hur kan inte föräldrarna märka något sådant? Hur kunde inte grannar till mannen märka att två pojkar bröt sig in hos honom 3 gånger under samma dygn? Jag förstår ingenting. Jag tycker bara att världen blir allt sjukare för varje dag som går.

Om världen ser ut på detta sätt nu, hur kommer det då inte se ut om 10, 20 år om ingen stoppar våldet?

Kommentarer
Postat av: Tatlises

Jag är så jävla förbanad pgv de idioter.. Kan fan igen stoppar våldet???????:@

2007-10-10 @ 20:21:50
Postat av: izza

"Uttalande från NSF om mordet i Upplands Väsby

Upplands Väsby Massmedia har under tisdagen gått ut med nyheten att två 16-åriga pojkar, samt en yngre pojke, åtalats för det brutala mordet på en rörelsehindrad 55-årig man i Upplands Väsby. Enligt media är de inblandade medlemmar i Nationalsocialistisk front.

Hela händelsen tycks bottna i, vad partiet har kunnat utröna, en sorglig familjetragedi där en av de åtalade 16-åringarna levt ensam tillsammans med en alkoholiserad mor. Trots att pojken vid flera tillfällen hällt ut moderns sprit för att hindra henne från att berusa sig så lyckades hon ändå alltid skaffa fram ny alkohol på något sätt. Det visade sig med tiden att deras 55-årige granne såg en möjlighet att tjäna pengar på att sälja sprit till den desperata modern. Sonen uppmanade grannen att upphöra med försäljningen, men trots det fortsatte langningen vilket fick sonen att i ett tillstånd av vredesmod tillsammans med en jämnårig kamrat inleda den utdragna och brutala misshandel som resulterade i mannens död.

I motsats till vad media velat göra gällande så verkar mordet således inte ha någonting att göra med mannens rörelsehinder, och definitivt inte med nationalsocialismen.

Det stämmer att en av 16-åringarna har varit medlem i Nationalsocialistisk front, men inte de övriga två inblandade. Partiledningen har redan sedan tidigare, då fallet blivit känt för partiledningen, beslutat att utesluta honom.

Nationalsocialistisk front tar bestämt avstånd från mordet på 55-åringen."

Alla vet själva hur mycket massmedia vrider på sanningen, så man får ju ta alllt med en nypa salt.
Dock finns det ingen ursäkt för vad de gjort. Det är fruktansvärt.

Men att dra in nationalsocialismen i det här är HELT fel.

2007-10-10 @ 20:45:46
Postat av: mva

Har redan kommenterat på lunar :P (K)

2007-10-10 @ 21:02:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0