Gooodmohran!

Hahahaha fyndig jag är idag. Haha. Hela nästa vecka får jag soooova ut som normala människor och idag ska jag tenta av matten. Knas att jag är laddad för det. Aja.. Har laddat mp3'n med musika nu så nu blire te å köra hårt!

Hela helgen är totalplanerad med samhälle B-uppgiften, matte och nån annan skit som jag inte minns. Sen kanske jag slipper plugga till veckan. Skönt det skulle vara. Inget jobb, inget plugg. Jag ska bara fisa! Inte bokstavligt talat dårå. Hmm. Lyssnar på Kna Connecteds låt Fibs nu. Haha. Diggar den som fan. Inte för jag kan danska eller så men liksom. Ändå! "Er du min far?" Hahaha, garvar alltid på just dom orden. Aja, kass humor..

Nu ska jag klä på mig och ta mig till skolan. Måste snacka med Tina idag också om frånvarolappen jag fick igår. Hur kan man vara sjukanmält de två första lektionerna på dagen men de andra två har man oskänd orsak? Jag menar... "Jag är sjuk de första lektionerna men sen kommer jag". Skit. Eller så är det tvärtom, att jag har okänd frånvaro de första lektionerna och sen sjukanmäld. Vafan. Har man ringt in sig så ska man väl kunna få hela dagen inskriven. Har inte fått giltig frånvaro på uppkörningen heller, fick 1 timme och 5 minuters försenad ankomst.
Bah! I hate that fucking school. Fast i och för sig så är den bättre än den jag gick på i nian.

Aja, nuuu är det prov som gäller. Ciaaaao!

Btw, 
prutten skulle sminka Elin igår. Slutade det lyckligt? Avgör själv..

image27

Kommentarer
Postat av: Ohran

hahahaha naaawwwwww linda så sööööötttttt

2007-10-19 @ 19:04:43
Postat av: Linda

Haha, självklaaaaaart. Fan bara du inne på msn när jag skrev den bloggen ju. Så jag tog vad jag hade ;) HAHA! Skoja :D

2007-10-19 @ 19:10:49
URL: http://liiiiinda89.blogg.se
Postat av: IDA

I rock :D

2007-10-19 @ 20:12:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0