Done!

Haha, jag är äntligen klar med Samhälle B-frågorna. 68 jävla frågor med följdfrågor har jag suttit och skrivit klart nu. Nu har jag bara EMU-uppgiften som ska vara på fem A4-sidor och nån jädrans fördjupning som skulle vara ett halvlångt snöre. Haha, jävla dålig förklaring om hur långt ett arbete skulle vara.

Haha, den läraren gillar inte mig ett dugg så jag ska plugga järnet av mig så jag verkligen gör bra ifrån mig på arbetena nu så han blir blåst av stolen och sätter ett stort, fett MVG på mig!

Aja, jag är klar med dagens stud i alla fall. Så ikväll blir det gäster som ska äta tacos med oss. Yummi!

Haha idag fick jag veta en rolig sak också men det tar vi en annan dag.

Jag kan inte sluta lyssna på Halo-låten. Sjukt bra! Hmm, Lindasmakigt sätt för Elin och Ida klagar alltid på min musiksmak. Tur jag har Olskiipolskiin som gillar killar som gungar i knäna precis som jag!

Aja, nu ska jag hämta hem hästarna men jag lär väl få klä på mig en hel del innan. Märks att det börjar bli höst och vinter för det börjar bli lite småkyligt. Men jag har ju mina underbart varma vantar att värma mig i.

På måndag börjar jag inte förrän vid ett och slutar kvart i tre. Jävla lönt med den dagen.

Snackade med Tina igår också och hon sa att jag inte alls hade någon varning för mitt studiebidrag som min lilla mentor sa. Haha, hon sa att jag var så duktig så. Med tanke på ettans närvaro så tycker jag i alla fall att jag blivit jävligt bra på närvarolistan. Var nog borta 7 månader från skolan då. Haha. Sugigt värre. Fast i år har jag varit sjuk sex dagar. Är väl inte så farligt ändå med tanke på förkylningen och ryggskottet jag haft.

Bjuder på en gammal bild idag som togs i våras nån gång tror jag.


image29

Aja, nu ska jag skutta vidare.
Todeloo!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0