2 eller z? VAFAN!

Haha, idag så var jag lagom duktig som åkte till skolan trots sprängande huvudvärk och feber.. Hade laddat för att göra mitt engelskaförhör men tji fick jag för jag fick inte göra det idag. Enda gången som jag någonsin blivit besviken för att inte få göra ett förhör. Aja.. Jag överlevde i alla fall. Vi såg nån film på engelskan som var konstig. Konstig eftersom jag missat över halva filmen. Haha, tyckte det var lagom kul när en afrikan sa MAMA! Haha, han lät som en jättebebis.

Ida var glad att jag kom eftersom hon då slapp vara ensam på matten. Yiiho, tänkte jag. Jag är i alla fall bra till någonting! Haha. Aja, hon visade sin stolthet eftersom hon räknat en del under gårdagens lektion. Creds till dig Idapida!

Vi satt och diskuterade om lärarn skrivit på tavlan om en massa tal som vi skulle göra. Men när han kom in så upptäckte även han att det var nån som skrivit snyggt på tavlan. Alltså sprack mardrömmen att vi var tvungen att göra alla de talen.

Sen hade vi genomgång och jag förbarmade oss eftersom vi satt längst bak. Insåg att jag nästan var blind. Eller så skrev lärarn dåligt eller nåt sånt. Dom andra verkade se i alla fall så det var säkert det förstnämnda. Efter att vi haft genomgången så var jag tvungen att skriva av genomgången som dom hade haft dagen innan. Yeah. Ida hade skrivit och vi spenderade säkert en halvtimme för att reda ut om det var en 2a eller ett z som hon skrivit. Haha!

- Vad fan har jag skrivit, vänta! Jag ska kolla... Så hon satt där med skrivboken upptryckt i näsan för att ta reda på vad hon skrivit. Haha, vi tänkte till och med försöka fråga läraren vad hon skrivit men vi kom på att det inte var en sån smart idé. Aja, allt löste sig till slut och allt var frid och fröjd.

Dagen slutade och sedan skjutsade jag ner Ida till stationen. Sen var vi in och shoppade på Pressbyrån. Jag ville ha en delfin och Ida tyckte jag var ekonomisk som köpte en vit för 4 kr istället för en brun för 7 kr.

Efter det åkte jag hem för att se på mitt underbara One Tree Hill-gäng. Aaah, jag älskar den serien. Även om den är tjejig värre så är den underbart bra. Aaah, om nån vänlig själ vill köpa mig någonting och är väääldigt rik, då kan ni köpa samlingsboxarna för säsong 1,2 och 3. Haha, 4an har inte kommit ut än. Illa. Men dyrt är det fanimej men det skiter jag i för på något sätt ska jag få tag på dom. Haha! Skiter ännu mindre om dom är dyr ifall någon annan köper som åt mig. Herrejisses, men det är rea på CDON nu. Härligt. Får övertala mor min antar jag.

Aja, bjuder på en bild sedan i måndags då Elin och Ida enjoyade rasten. Elin har inga ben och en stjärna till rumpa. Myyys!

image26


Nu ska jag läsa lite i BKF-boken.

OVER and OUT!

Kommentarer
Postat av: IDA

Annars e man smart och laddar ner alla säsonger, gratis.. Eller jag menar, ja de e rätt Linda, man ska lyda lagar.. :P

2007-10-18 @ 18:50:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0