SMÄRTA!

Jävlar i mig vilken tandvärk jag hade idag. Jag har aldrig haft hål i tänderna eller nåt så mamma ringde och panikordnade en tid till mig medan jag var på APU:n. Jag började ju halv sju och slutade kvart i åtta igår kväll.. Härligt.

I alla fall så åkte jag till tandläkaren vilket jag hatar! Jag har aldrig vart rädd för tändläkarna förrän dom rev upp hela min kind med en bedövningsspruta för typ 3 år sedan. Sen dess har jag inte varit hos tandläkaren så min mage ville typ dö när jag väntade på att få komma in. Läste Kalle Anka medan jag väntade på min tur.. Började fundera på och smita men precis när de tankarna började komma in i min lilla hjärna så ropade sköterskan in mig. Så jag gick in i rummet med mina blåa plastpåsesaker på fossingarna och sedan började skiten..

Tandläkaren sa att hon skulle räkna 1,2, 3 och sedan skulle jag få svälja och andas lite.. S hon räknade 1, 2, 3 och sen slutade hon. Men efter ett tag så började det göra ont som fan på 2 så jag skrek till och då sa hon att hon skulle räkna 1,2 och sedan skulle jag få vila å sånt.. Så hon började 1....................................................2. Vadå luras? Tog typ 2 gånger innan jag fattade att hon drog ut på tiden. Haha!

Jag höll på och döda sköterskan med mina naglar eftersom jag fick hålla hennes hand när tandläkaren började borra och laga och blåsa och grejja. Men det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Visst, det gjorde ont men jag törs nog gå dit igen.. Ska dit igen den 27e så då ska jag ha heldag med grejjor. Haha. Optikern å läkarn och sen tandläkaren också.

Annars så har dagen varit hätlig. Trivs otroligt bra på min APU-plats så jag är grymt glad över att vara där jag är. Barnen börjar också märka att jag kommit till rätta där ännu mer eftersom de börjar vända sig mer till mig och kallar mig också för Fröken.

Haha, jag ska ha ett helt dussin barn själv också. Fyfan så många ungar jag ska ha. Haha!

Aja, nu ska jag snart hoppa i säng. Har nyss duschat och så. Börjar halv sju i morgon bitti också. Sen tänkte jag att jag har helg sen. Tji fick jag! För jag ska jobba i Kristianstad hela jävla helgen. HÄRLIGT!

Godnatt!

image42

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0