Kallt värre..

... är det idag men jag har ändå fått mycket gjort.

Vaknade vid nio i morse så jag fick sova lite längre än andra dagar vilket var bra eftersom jag fick åka och hämta familjen igår kväll vid tvåtiden eftersom de varit på fest. Fick lite mer passagerare än vad jag tänkt mig eftersom jag fick köra hem Per-Martin och hans brutta också. Det var dimmigt och jävligt och om man har en tv-kändis i bilen så vill man ännu mindre köra åt helvete så det gick i sakta mak hemåt men allt gick bra som tur var.

I alla fall så klev jag upp ur sängen vid tio eftersom mamma åkte och köpte lite frukost till oss som hon fixade iordning. Efter det så pallrade jag mig ut i stallet och mockade ur all skit för att sedan köra in till Tomelilla eftersom min mamma skulle köpa några lampor på Bo Ohlsson. Sen så for vi och hämtade korn hos Nisse och då var jag tvungen att klappa på kossorna i tio mínuter så mami till slut ledsnade. Haha!

Efter det så lastade vi ur kornen och sedan bytte vi lamporna för att sedan kunna sätta upp dom på träden som vi skulle ha dom eftersom det snart är mörkt ute och sånt. Lagom tjejigt jobb det som mor min och jag fick göra. Haha!

Efter att vi var klara med det så gick jag ut i stallet och städade iordning lite och sedan plockade jag in djuren. Sen hoppade jag in i duschen medan de andra åkte och handlade och köpte pizza. Imooorn så ska jag ju ut och gå igen. Synd bara att det är mörkt när man kommer hem. Det får mig att tappa suget liksom..

Idag har jag totallyssnat på min underbara Enrique Iglesias. He makes my day! Bjuder på en bild på den hete pojken också.

image45

Nu ska jag mata djuren och sedan krypa ner i sängen.
Tack och hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0