Dagen idag..

Har vart tråkig värre. Jobbat sen åtta i morse och kom nästan nyss hem. Imorn så behöver jag inte åka hemifrån förrän vid halv nio så då blire lite sovmorron innan måndagen och praktiken börjar igen..

Jag höll på och döda ett gigantiskt rådjur på vägen hem. Jag hade ingen bil bakom mig så jag tvärnitade eftersom jag först bara såg hornen som var gigantiska. Jisses, tänkte jag. EN ÄLG! Haha men så var det bara en gigantisk rådjursbock. Efter jag stannat kom jag på att jag skulle ha kört på honom. Med så fiiina och stora horn så hade jag kunnat tjäna en rejäl kosing.

Idag har jag sjukt ont i min hals. Måste bero på att jag snackat alldeles för mycket.

Skallen gör ont också. Jag skulle vilja sova men det är en bra film ikväll så jag vill inte sussa.. Tufft val. Sova-Se film.. Soooova-Se film...? Aaah det blir väl sova som det blivit resten av dagarna den senaste veckan. Har hoppat i säng redan vid halv nio-nio..

Idag så träffade jag Jooohan en snabbis också. Woooho, det var precis ett år sedan jag träffade han senast. Haha. Samma sak med Sandra. Härligt att träffa människor man inte sett på så lång tid..

Tack och adjööööken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0