Holabandolaaa!

Idag så är jag så fruktansvärt trött att jag säkert skulle kunna sova tills på måndag, en vecka med andra ord. Haha!

Skönt att det är nyårsafton idag för då kan man hoppas på att nästa år blir bättre än det som varit. Det kan ju knappast bli sämre. Hoppas jag. Aja.. Skönt att man kan börja om med allt igen från och med imorgon. Ta nya tag liksom..

Ikväll så har jag inga planer alls. Så det känns otroligt skönt! Vi ska ha gäster härhemma så även om jag skulle vilja åka någonstans så måste jag köra dit och det känns inte så kul att åka hem sen när det är sena kvällen och när det är lite halt på vägen. Så nejnej! Jag blir hemma iår tillsammans med familjen och gästerna. Usch det betyder att jag måste städa rummet också ju! Igen! Jag lär mig aldrig hålla ordning oavsett hur mycket jag städar.

Gästerna kommer förmodligen runt sex ikväll och det innebär att mami ska bjuda på sin supergoda kyckling. Muuums! Sen ska vi väl skjuta några raketer och lite såntdärnt som är vanligt att göra på nyårsafton. Vi kommer behöva gå en bit ifrån huset eftersom vi har stallet på baksidan. Vi vill ju inte skrämma slag på mina stackars hästar inte.

image132


Just nu sitter jag och skriver lite på mitt Samhälle B-arbete om samer. Jag skulle egentligen ha börjat med det redan i september men bättre sent än aldrig liksom. Jag har ju haft APU och sånt så jag har ju ändå inte kunnat redovisa någonting.
Tack och hej, leverpastej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0